Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

søndag, mars 23

Hjort


Vi tok en dagstur til slalombakkene i Oppdal i dag også. Hadde en kjempefin dag med sol fra skyfri himmel. Det var masse hjortedyr å se da vi dro tidlig om morningen. Det er ikke vanskelig å tatt bilde på ganske nært hold, for de er overhodet ikke redde. De bare står der uten å røre seg av flekken. Skulle nesten tro de gikk under kategorien husdyr........


2 kommentarer:

Tussilago sa...

Det må være fantastisk å oppleve ville dyr på så nært hold..må vel gi en nesten litt høytidelig følelse. Så gøy å få den muligheten;)
Ser ut som om påsken har vært god for deg og dere..hos oss her nord har den vært fantastisk på alle vis, spesiellt i forhold til været..det har vært nesten utrolig godt.
liker babytøyet du har strikket...og det høres spennend eut å skulle starte med en islending. Lykke til;)

Janne i Fagerlia sa...

Ja,påska ble kjempefin den. Vi hadde både bra og dårlig vær, men man finner jo alltids på noe selv om det er innevær. Det fins jo både bøker og håndarbeide, så det er ikke noe problem. Har sett at dere i nord har vært heldigere ja.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails