Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

fredag, oktober 24

Fugler igjen .................

Det var ikke fugler jeg hadde i tankene da jeg startet å male disse bildene. Men av en eller annen grunn har jeg en tendens til å "lure" med fugler i mange av mine prosjekter. Fuglene er laget av papiret fra en gammel bok, mens resten er malt på frihånd.


4 kommentarer:

Trollkåno sa...

Kjemfine bilder!
God helg!

Sigrunn sa...

Du er bare så flink du altså. Skulle ønske jeg kunne male slik. Har prøvd mange ganger,kjøpt hundreog ørten bøker om temaet og jeg har maling så det holder,men jeg får det bare ikke til å se ut slik jeg vil det skal se ut. Men,men jeg får ta det igjen på andre felt. Full guffe på marked i morgen,forhåpentligvis.
Du får ha ei god helg.

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Jeg er selv veldig svar for fugler, så jeg skjønner godt at de lurer seg inn både her og der jeg ;0) Fine høstlige farger i disse bildene!

lavendel mio sa...

Hei.Du er så kjempeflink å male.Skulle ønske jeg hadde disse evnene.Du greier få til di mest utrolige kunstverk samme ka du maler på. Ha en nydelig lørdagskveld og kose deg.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails