Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

mandag, oktober 6

Første dag i høstferien

Første feriedag ble brukt til å skifte gardiner på stua. Synes det er kjekt å ha litt lune gardiner nå mot høst og vinter. Dette tar ganske lang tid, for man må jo ta ned gardinene som henger der, stryke de nye, for så å henge dem opp. Da er det kjekt å ha lydbok ...............
Da jeg endelig var ferdig med "gardinjobbingen", var været blitt betraktelig bedre enn det hadde vært tidligere på dagen. Følte da at jeg fortjente en liten luftetur i skogen. Men jeg følte meg ganske utrygg etterhvert, for i skogen dukket det opp grønnkledde mannfolk med børse både her og der. Så turen ble litt kortere enn planlagt (tok ikke sjansen på å bli forveklset med en hjort).


2 kommentarer:

Nikoline sa...

Ser i alle fall ut som du hadde ein fin tur i dag, sjølv om den ikkje vart så lang...
Ja,det der med gardinskift tek si tid og som regel er det så mykje anna som "må gjerast i samme slengen", som å vaska vindu og ordna litt om potteplantar osv...
Men det er veldig koseleg når det er gjort.
Ha ein fin ferie.

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Enig med deg: når høsten kommer så melder behovet seg for "lunere" gardiner.Slik er jeg også :o)Kjekt med lydbøker, hva hører du på for øyeblikket?
Nydelige bilder fra turen din.

Ønsker deg en herlig ferie :o)
Vibeke

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails