Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

fredag, juli 3

Notatbok i mixed media

Denne boken ble også laget på det samme kurset som jeg fortalte om i et tidligere innlegg. En canvasplate ble delt i to, og dekorert/malt ved hjelp av plastkort. Brukte også litt papirdekor, sjablonger og blonder. Ble egentlig ganske fornøyd med resultatet, fordi jeg oppnådde den shabby stilen som jeg liker så godt..........



De siste dagene har jeg brukt til et lite syprosjekt på verandaen. Jeg skal sy veske av stoff jeg kjøpte på Stoff og Stil for noen uker siden. Det er så koselig å ta med seg symaskinen ut i finværet. Sammen med lydbok og kaffe, blir dagen helt perfekt.

Ser at mange i Blogglandia har mye fint i hagen akkurat nå. Da må jeg også benytte anledningen til å vise fram den fineste av peonene mine, som nå står i full blomst. Jeg har flere typer peoner, men denne silkepeonen er den aller vakreste.......

12 kommentarer:

Mona sa...

Nydelig notatbok. Du lager ikke slike for salg da.? Kunne tenkt meg en slik. Deilig å sitte ute å sy tenker jeg. Har desverre ikke tak over terassen. Trist hvis det ikke hadde vært for blomster i hagen. Vi har forresten samme type jobb. Spennende ikke sant?

Orlaug sa...

Kjempefin notatblokk!!!
Og, ja, det er fint å sitte ute og sy.....må vere i skuggen, iallfall i den varmen me er velsigna med no i desse dagar....Puh..

Linda sa...

Hei hei.
Så skjønn notisboken din ble!
Koselig med en slik bok, den kan til og med få lov til å ligge framme.
Kjempekoselig terasse du har.
Herlig å kunne sitte ute med slikt, en må bare nyte det!
Det ser sannelig ut som du har dekorert kassen til symaskinen også, nydelig var den iallefall!

Ønsker deg en deilig sommerhelg!
Klem fra Linda

Min stil sa...

Hei. For en FLOTT blogg du har! Jeg er kjempeimponert over alt du har laget, og ble absolutt inspirert til å prøve selv.
ha en fin sommerdag.
Klæm fra Susanne

Nikoline sa...

Ære være dei som orkar såpass i varmen! Ikkje ti ville hestar hadde fått meg til å sitta å sy no!!! Nydeleg notatbok du har laga deg:0)
Og ein NYDELEG peon også!
Kos deg med sommaren og ha ei riktig god helg!

Groskro sa...

Så fin en notatbok du har laget!! Er enig med Mona lenger opp her at du burde lage og legge ut for salg, jeg kjøper gjerne en :-) Og peonen er kjempefin der den står og blomstrer.

God helg:-)

Pia sa...

Kjempefin bok!

God helg!

Anonym sa...

Hei Riktig fin notatbok du har laget.Skal bli kjekt og se veska ferdig.Ha en riktig fin Sommerhelg på verandaen.Bodil

Tani sa...

Så flink du er, du tryller jo frem de nydeligste ting,du.Så vakker den notatboken var...Varm sommerhilsen fra Tanja

vform sa...

Tack för hälsningen...nu är
utställningen öppnad! Har haft
tavlor minst 6 år på Fagerö i juli! Blivit nästan tradition.

Vilken fin bok du har gjort!
Och säkert mycket inspiration att få sitta på terassen och skapa!

Ha en fortsatt fin helg!
Hälsn. V.

cille sa...

Ååå så koslig det ser ut med symaskina i det fri, under en parasoll og med sommer og sol rundt seg! Herlig! Peonene er avblomstret her dessverre, tror de står litt for varmt til. Ha en fortsatt fin og varm sommer!

Jorunn sa...

Såå fin notatboken din ble! Du er flink til å gå på nye spennende kurs du :) Det var lurt å ta med symaskinen ut, synd å sitte inne i det fine været.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails