Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

mandag, juli 6

God sommer!

Jeg tar nå fri fra alt som heter håndarbeide og kreative sysler. Dermed blir det heller ikke så mye å skrive om her på bloggen, så jeg tar derfor et par ukers bloggpause også. Men først vil jeg vise vesken som har blitt til under parasollen på verandaen de siste dagene. Kjøpte stoff på Stoff og Stil for noen uker siden, og nå har jeg endelig fått somlet meg til å sy veske av det, selv om den kansje kan minne om ting som kjøpes på Indiska. Kjøpte en gammel trykkblokk fra en nettbutikk, og da jeg mottok trykkblokken viste det seg at den hadde elefantmønster. Da jeg fant bomullsstoff med elefantmønster på Stoff og Stil, var jeg ikke i tvil om hva dette skulle brukes til. Jeg skulle trykke elefantmønster på utsiden av vesken, og bruke bomullstoffet med elefanter som forstoff på innsiden. Dette ble ikke akkurat noen sommerlig veske, så den blir ikke tatt i bruk før høst og vinter setter inn. Men jeg fikk ihvertfall testet trykkblokken.
På Plantasjen er det sommersalg for tiden, og på en snarvisitt innom butikken ble fristelsen for stor - to høner ble med hjem. Det er "farlig" å stikke innom slike butikker, for uansett gode forsetter, så er det umulig å komme tomhendt ut igjen. Og når høner ligger høyt oppe på favorittlisten, så blir det enda vanskeligere. Og disse passet veldig godt til utepottene mine. Etter langvarig varme, ser jeg nå at mange av sommerblomstene begynner å miste gnisten - de er rett og slett ferdigblomstret. Så det blir vel flere besøk på Plantasjen......

God sommer til alle som pleier å legge igjen koselig hilsener på bloggen min, og til alle dere som stikker innom i ny og ne.

13 kommentarer:

Trollkåno sa...

Flott og spesiell veske!
Ha ein fin sommar og god ferie!!

Panter film | Miller©foto sa...

Du er så kreativ og har en kjempefin blogg. Har tittet innom iblant. Jeg har skiftet navn på bloggen min, så du kjenner meg sikkert ikke igjen. Jeg pleide å hete "Parkveien - personal me". Du får ha en god sommer, så titter jeg innom igjen senere.

vform sa...

Glad sommar till dej och trevlig semester!
Jag jobbar på som vanligt ;D

Vi har det kallt här nu! Högst + 15grader mitt på dagen.
Skrapade bilrutan i morse! Minusgrader mitt
i sommaren !!

Hälsn. V i Finland

Groskro sa...

Så fine høner som ligger der og passer på blomstene dine :-)

Ønsker deg en riktig god sommer:-)

Linda sa...

Den vesken ble skikkelig tøff!
Flink du altså!
Så artig med det trykket.

Ønsker deg en strålende bloggefri sommer!
Så blogges vi ...
Klem Linda

Anonym sa...

Hei.Å så fin veska de ble.Ha en riktig fin ferie.Klem fra Bodil

johanne`s rom sa...

Så kjempefin veske, godt å ha noe nytt ferdig til høsten også. Ønsker deg en riktig god sommer.

Tani sa...

Kjempetøff veske!Så kreativt av deg!!Ha en strålende sommerdag videre!

Lovise sa...

Må bare si det.....nydelig veske:=og god sommer til deg.

Alvas hjørne sa...

Nydelig veske du har sydd!!!
Kos deg og nyt sommeren:)

oline's skattekammer sa...

Du og du så fin den veska var! Riktig et smykke, var den! Og de hønene var bare så koselig da! Har ikke kommet igang med blogginga enda, pga av at dataen min var ganske dyr, og i tillegg ikke så gammel, har jeg valgt å prøve meg på en forsikrings-sak. Får nå se hvordan det går. Men i helga er jeg barnevakt, og da er tilgang til data et frynsegode!

Hanne sa...

Utrolig fin og gjennomført veske!
Ønsker deg GOD FERIE!

Stubbetufsa sa...

Den veska ble nydelig, Janne! Artig måte du har fått til mønsteret på!
Ha en hyggelig bloggpause!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails