Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

mandag, juli 20

Borte bra, men hjemme best

Forrige uke kom vi hjem fra Rhodos. Har ikke vært på denne greske øya før, og når det går direkte fly her fra Kristiansund, var det enkelt å bestemme seg for dette reisemålet. Trodde i utgangspunktet at det kom til å bli kjempevarmt der nede, men med mer eller mindre konstant vind, ble ikke varmen ubehagelig. Vi bodde nær gamlebyen (i Rhodos by), og for min del synes jeg gamlebyen var det beste med hele Rhodosferien. Regner med at det er flere av dere bloggere som har besøkt denne bydelen, og er enig med meg. Dette er en kulturskatt som virkelig er verd å besøke, til tross for den store mengde av turister som stedet tiltrekker seg. Men uansett var det godt å komme hjem igjen. Borte bra men hjemme best- uten tvil.......

Spesielt trivelig ble det å komme hjem, da denne boken lå og ventet på meg. Den er skrevet av svenske Malin Lindstrøm, og temaet i boken er gjenbruk av tekstiler. Boka er kjøpt på Capris (portofri bokhandel på nett).12 kommentarer:

Helen sa...

Nå satte du gamle ferieminner i sving hos meg, hehe. Var på Rhodos for noen år siden. Storkoste meg!

Ha en fin fin dag.

Trollkåno sa...

Velkommen heim att...
Fin ferie, ser eg....
Den boka ser veldig flott og inspirerande ut......gjennom bokklubb, eller?

Tani sa...

Så ut som en flott ferie..Er enig med deg, det er alltid godt å komme hjem etter en flott ferie og fordøye alle inntrykk.Ha en fin uke videre.

Anelia sa...

Så roligt att se foton från mitt älskade Rohdos som jag besökt så många gånger under alla mina semestrar genom åren. Gamla stan är ju helt underbar och båttur till Lindos.
Ha det bra!

Alvas hjørne sa...

Velkommen heim!
Høres ut som du har hatt en fin tur:) Flotte bilder, og den boka så topp ut..ser ut til å være full av morsomme prosjekter:)
Ha en fin ettermiddag!

Hanne sa...

Velkommen hjem! Jeg har aldri vært på Rhodos, men ut fra det jeg hører fra de som har vært der: Rhodos frister!

Sigrunn sa...

Velkommen hjem Janne.Takk for kommentar. Det ble ikke så masse multer på meg,bare 0,5 liter ferdig
syltetøy,men det er litt til julens multekrem.
Utstillingen gikk bra,solgte en god del luer og noen vesker.

Anonym sa...

Hallo.Velkommen tilbake til Møre.Ser så koslig ut der som dere var.Sikkert vert ett besøk .Den boka må jeg få se en gang.Ha en riktig fin Sommerdag vidre i regnet.Bodil

BROCANTE sa...

oj, oj her var en bok jeg må se etter! Den så morsom ut.

Neste gang du er på Rhodos bør du ta fergen til Kastelorizo - det tar ca 5 - 6 timer hver vei siden det er nesten i Tyrkia, men det er en søvning og koselig liten øy. Det finnes et hotel og flere som leier ut rom der så man bør overnatte og sitte ute og spise en kveld der. Du finner et innlegg om øya på bloggen min under reiser.

vform sa...

Hej och Tusen tack för den vänliga hälsningen!
Välkommen hem igen! Jo, Rhodos är ett jättefint ställe som jag besökt endast en gång.
Åker gärna igen!
Vilken fin bok du fått...
säkert intressant för dig att läsa!

Ha det bra! Hälsar V.

Synnøve Olava sa...

Hei!
Alltid koselig å komme hjem når man har vært på ferie, det syns ihvertefall jeg! Og jeg er helt enig i at gamlebyen på Rhodos er kjempeflott. Har vært der en gang tidligere og da spiste vi i gamlebyen hver kveld!

Ha en finfin tirsdag!

Anonym sa...

Jeg er enig med deg; borte bra, men hjemme best! Gamlebyen på Rhodos er flott, ja - har vært der en gang og drar gjerne tilbake! Morsom bok du har kjøpt deg - regner med det blir laget mye fint etter inspirasjon fra den! Fin uke videre!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails