Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

lørdag, juni 21

Mona Lisa atter en gang .......
Tenkte jeg skulle prøve meg på litt "mixed media" i dag. Hadde et par hjerter i finer liggende, som jeg gjerne skulle ha gjort noe med. Fant derfor ut at jeg kanskje skulle prøve litt decoupage på disse, også denne gangen med Mona Lisa som midtpunkt. I tillegg brukte jeg en gammel bok med flott kalegrafiskrift som jeg kjøpte på loppemarked for noen dager siden. Det var litt skummelt å begynne rive i den nye boken, men skitt au ................ Hjertene fikk til slutt en finish med oljepasteller, slik at resultatet fikk den slitte "looken". Planen er nå å integrere disse hjertene på et lerret i kombinasjon med acrylmaling og kanskje noen andre medier. Må tenke litt på saken først ......................................

2 kommentarer:

Tove sa...

Heia!
Hjertene dine ble kjempe fine.
Gleder meg til videre utvikling.
Ha en fin dag.

Janne i Fagerlia sa...

Hei på deg, og tusen takk for positiv tilbakemelding. Er fortsatt i spekulasjonsfasen på videre utvikling av dette "prosjektet", men det dukker vel opp noen ideer snart.
Janne

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails