Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

lørdag, september 19

Vinflaskevesker og gave fra Johanne i Museumsbua

For noen uker siden var jeg i "symodus", og da ble disse vinflaskeveskene sydd. Jeg er blitt svært begeistret for ullfilten til Stoff og Stil, og disse veskene er sydd i dette stoffet. Ravnebildene ble lastet ned fra nettet, laminert og sydd på, og utgjør pynten på veskene. Våre gutter har fått hver sin. Men den yngste må vente litt med vinflasken ennå......
Og så må jeg vise hvor heldig jeg har vært. Det fine som vises på bildet under, har jeg vunnet i konkurransen som Johanne hadde på bloggen sin. Tusen, tusen takk Johanne - koselig med pakke i posten.

18 kommentarer:

Tovepia sa...

Kjempeflotte vinflaskevesker! Stoff og stil har mye fint. Sitter på Skarsøya på nord-møre og strikker av ullgarnet fra Stoff og Stil, og det anbefales! Mykt og godt og passelig tykt.
Ha en fin søndag øg klem fra meg;)

Laila -Karin sa...

Hadde sansen for de vinflaskeveskene.
Jeg er så lite produktiv for tiden.
Det blir mest leking med bilder i Paint shop.
Ha en riktig fin søndag
Klem

Ragna sa...

Jeg likte det ravnebildet, og materialvalget ditt passet veldig godt til :-) Kanskje det kunne blitt en fin skulderveske i samme stil?

Anelia sa...

Mycket vackra vinpåsar som du gjort med ett annorlunda tyg och bilden passa perfekt till det!
Grattis till vinsten!
Ha en fin söndag!

Monicas sa...

hei...du, disse va knallfine....flink du er til å sy....håper helga di har vært toppers så langt...klem fra nord

Nikoline sa...

Det der var verkeleg tøffe vinposar! Er det vanskeleg å laminera? Har sett at bloggarar har snakka om lamineringsmaskin som kan kjøpast på Clas Ohlson (eller var det Biltema kanskje) og det hadde vore kjekt å ha ei slik i sitt eige...kunne stått i #kjekt å ha#-hylla....
Likte veldig godt det ravnebildet du hadde her, kan eg spørja kvar på nettet du fann det?
Ullfilten til stoff og stil er super,har så vidt prøvd den eg også.
Ha ein fin søndag :0)

Litt av Mitt sa...

Wow! Du lager altså sååå mye fint! Jeg er imponert over bredden i det du lager, fra romantiske bilder til ting som unggutta digger. Så gjenstår det bare for gutta å huske å ta med seg vinposen hjem etter at innholdet er fortært hi hi ;))

Min stil sa...

Hei Janne. De posene var jo bare rå-stilige! Du har virkelig en blogg full av inspirasjon og vakre ting. Jeg har lagt meg som følger og lagt bloggen din inn under mine favoritter, for her var så masse flott, og jeg vil gjerne se mere.
Jeg ønsker deg en kjempeflott søndag.
Stor klæm fra Susanne

Tove E sa...

Heia!
Kjempe fine vinflaskevesker.
Fine farger og flott motiv:)
Ha en fin uke.

oline's skattekammer sa...

Oi, mange nye innlegg her ja! Så heldig du var på den auksjonen! Så mye fint! De damene dine med hatt var fortryllende. Ja, rart det der med at hatt ikker kommer tilbake for "hvermansen"! Ellers så dukker jo det meste oppigjen i motebildet med ujevne mellomrom, men altså ikke hatten...Jaja. De vinveskene var bare helt supre! Ha en fin ukestart!

johanne`s rom sa...

Hei, hyggelig at du likte gaven. Så flotte og smarte de vinposende var, du er et "oppkomme" av gode ideer. Ønsker deg en hyggelig uke.

Villmarkstausa sa...

Hei
De vinflaskeveskene varvirkelig fine. Liker bilder fra naturen og dyr. Takk for tips, blir nok en slik gave til en jeger venn;-)
Ha ei fin uke!

johanne`s rom sa...

Hei igjen. Takk for hyggelig tilbakemelding. Det er noe med den tiden ja, døgnet skulle hatt noen ekstra timer til oss som liker å drive med kreative ting. Men jeg håper på litt mer tid utover høsten, når kveldene blir lange.

Anne sa...

Fine vinflaskevesker!! Bildet du har brukt passet godt til stoffet!

Synnøve Olava sa...

Hei!
Vinflaskeposene er kjmepflotte... :O) Ørnebildet passet ¨å fint til den maskuline grå ullfilten... :O)

Jeg liker også ullfilten til S&S...

Ha en strålende dag!

cille sa...

Herlige vinflaskevesker du har laget! Du tryller fram så mye fint og er produktiv som bare det! Selv er jeg litt treg om dagen når det gjelder håndarbeid...Klem..

Fin i Formen - Margrethe sa...

Hei! Så artige vinflaskeposer. Er veldig glad i ullfilt selv, så nå vil jeg også prøve ut den fra Stoff og Stil. Regner med at det går ann å bestille og få tilsendt.
Ha en fin kveld:)

Tovepia sa...

Hei Janne, så trivelig at du har lagt deg som følger;)
jeg er fra Trondheim, men har hytte på nordmøre etter svigerforeldre. Så gubben har noe slekt der;)
Ha ei god uke, vi blogges;) Klem fra meg;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails