Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

torsdag, september 3

Fuglebilde og award

Tror jeg er i "fuglemodus" for tiden. I hvertfall er fugler ofte en "ingrediens" i de prosjekter jeg foretar meg. Denne gangen ble det et bilde av litt mer høstlig karakter. Det skal forestille svarttroster som spiser rognebær. Fuglene er malt med acryl på lerret. Rammen rundt er laget av designark, pålimt og overlakkert til slutt.
Award
Fra Alva har jeg fått denne utmerkelsen. Hun er en kreativ dame som viser oss mye fint på bloggen sin. Jeg er ofte innom her. Tusen takk Alva!

Denne awarden fordrer at man skal fortelle litt om seg selv, fordelt på 10 punkter. Vanskelig å vite hva man skal ta med engentlig, men her er litt om meg.....

Jeg er en skikkelig "kaffekjerring". En dag uten kaffe er ingen god dag for meg.

Har i alle år ønsket meg et gammelt stabbur. Når vi er på biltur er det alltid stabburene blikket mitt stopper på. Men jeg er fullstendig klar over at en slik bygning overhodet ikke passer inn i omgivelsene her vi bor. Men likevel - tenk å kunne be kjentfolk på en bitteliten strikkekafe på stabburet, eller sitte på stabburstrappa med kaffekopp og malesaker en fin sommerdag........

Min favorittfarge er lilla. Ellers er jeg glad i pastellfarger. Dette gjelder klær altså....

Min favorittmiddag er baccalao. Det er sikkert mange som ikke har smakt denne fiskegryten, men den er svært populær her i Kristiansund. Vi bruker den både som festmat og til hverdags - omtrent på lik linje med trøndernes sodd.

Liker å holde meg i form, og bruker naturen som "treningsarena". Har som mål å gå 2-3 lengre skogsturer i løpet av uka. Om vinteren kan det bli litt færre (da går jeg på innendørs trening på mandager), men om sommeren kan det bli flere turer i løpet av uka.

Liker fugler, både levende og som motiv på et eller annet. De som har vært innom bloggen min noen ganger har kanskje oppdaget at det dukker opp en og annen fugl her i "Fagerlia".

Er avhengig av å være kreativ. Jeg "surner" om jeg ikke får holde på med skapende arbeide. Egentlig feil å kalle dette for arbeide, for det er helt frivillig og meget lystbetont og meningsfylt for meg.

Jeg er "lesehest", og er en flittig bruker av det kommunale biblioteket. Har alltid en bok "på gang". Er den riktig god, kan jeg gjerne steke pannekaker og lese samtidig. Synes også lydbøker er helt topp.

Jeg har dilla på skotøy, pulsvanter, vesker, ryggsekker og kaffekrus.

Har siden jeg var ganske liten, hatt forkjærlighet til gamle ting. Synes det er helt topp å gå på loppemarkeder, bruktbutikker og basarer (om jeg er utenlands).

Jeg vil gjerne bringe denne awarden videre til Jorunn som har bloggen Litt av Mitt, og til Olines skattekammer. Besøker ofte de koselige bloggene deres.

17 kommentarer:

Hulda sa...

Jeg la inn kommentar på det forrige innlegget også, dette nye var ikke kommet da jeg skrev der. Likte kråkene og rognebæra godt! Du er flink! Alt ser så livaktig ut.

Litt av Mitt sa...

Jeg er også veldig glad i fugler, så dette bildet falt i min smak! Jeg tar oppfordringen fra deg, nå må jeg tenke meg godt om så jeg ikke avslører for mye.. hi hi. Neida, jeg tror ikke jeg har SÅ mange mørke sider..

Linda sa...

Flott fuglebilde!
Så artig å bli litt bedre kjent med deg!

Klem Linda

Anonym sa...

Hei.Tusen takk for hjelpen slik att jeg fikk tak i bilder for å ha på stoff.Det fugle bilde var kjempe fint.Som jeg har sakt før du er så flink Har jeg bare kunne tegne og male.Den Hawarden fortjener du.Men det som du skriver om deg selv det hvet jeg.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil

Monicas sa...

så fine de var....morsomt å lese om deg....ha en flottings dag

vform sa...

Du är så skicklig att måla fåglar.
Jättefina!
Intressant att läsa om dig själv
och vad du tycker om!

Ha ett skönt veckoslut!
Kram V.

Tino sa...

Flott bilde du har malt igjen. Og morsom denne utfordringen som går rundt, en fin anledning til å bli litt bedre kjent.
Ha en fin helg :)

Nikoline sa...

Kjekt å lesa om deg,og mykje av det kunne visst stått i mi utfordring også av dette... f.eks. at dagen ikkje går uten bøttevis med kaffi...
Og så var det endå ein gong eit flott prosjekt frå di side! Nydeleg bilde!
God helg til deg :0)

Trollkåno sa...

Flott fuglebilde.....stilig med den ramma rundt.
Ang. Biri: trur der er rikeleg til oss alle........
systra di, måla ho på spann og dørskilt bl. anna?
God helg!!

Malys krok sa...

Jeg føler at jeg bare gjentar meg selv når jeg kommer inn her, men det er jo ikke min skyld... Du er jo så kjempeflink, ikke annet å si! Ikke vanskelig å kjenne igjen hverken svarttrosten eller rognebæra. Gratulerer med award, jeg fikk ogaå denne av Alva, men har ikke hentet den enda.
fra Margit.

Laila -Karin sa...

Fint bilde av fuglene. Greit å få vite litt mer om deg.
Klem

cille sa...

Nyyydelig bilde du har laget! Awardene er en liten koslig sak og skikkelig oppmuntring til å fortsette videre i bloggverden..Ha en koslig helg!

Alvas hjørne sa...

Så koselig å lese hva du har skrevet:)
Likte det flotte bildet ditt,svarttrost er yndlingsfuglen min..den synger så vakkert!
Skjønner godt at du ønsker deg et gammelt stabur,de er flotte disse gamle bygningene.
Vi har to gamle stabbur som vi har byggd noe om slik at de passer plassen de står på.(brukes som hytte)
De har noe eget over seg slike bygg.
Ønsker deg ei flott helg!!

Pia sa...

Utrolig fint bilde!

God helg!

Hei sa...

Hei Janne.
en liten hilsen fra nord...fra meg som har "sovnet" helt når det gjelder blogging, men som stadig titter innom i din blogg...og storkoser meg her. Alt du lager er så lekkert og flott! Det er helt perfekt at du er i "fugle"-modus for tiden;) du kan jo virkelig gjengi fugler så utrolig livaktig!!
Jeg hører også til dem som har hatt 8 ukers "avspassering" i sommer, og nå er vi igang i full fart. Ukene flyr allerede...det tar ikke lang tid å føle at det umulig kan ha vært så mange uker siden sist man var igang.
Jeg har fått ny pc i sommer...og det fungerer ikke helt å få lagt inn bilder enda...så derfor har det blitt en kjempelang blogg-pause hos meg.Og så glad som jeg er i hageliv og aktivitet utendørs...så blir det lite tid her inne på denne årstiden.
Vi har sol og sommerlige temperaturer fremdeles...utrolig hvordan naturen er for tiden..det er så varmt at ugresset spirer for 3.gang. Både fasinerende og skummelt!
Men nå er djobben igang...og aktiviteter i husflidslaget mitt har også staret...så nå blir det etterhvert også blogg-fokus.
Selger du det du lager noe sted?
Ha en fin søndag;)
Tussilago

GryNoKa sa...

Så fint fuglebilde du har malt!
koselig å lese litt om deg.
Ha ei fin uke!
Klem Gry : )

Grethe sa...

Fuglebilde ditt er kjempeflott!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails