Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

søndag, september 6

Broderier fra Jorunns blogshop/ strikket pung

Jorunn som har bloggen "Litt av mitt", har opprettet sin egen blogshop hvor hun selger broderier og andre ting relatert til håndarbeide. Jeg har vært så heldig å få kjøpe tre av broderiene hennes, som jeg fikk i posten i går. Tusen takk Jorunn, dette var fine bilder. På sommerfuglbildet var det til og med tekst, noe som jeg er spesielt glad i. Her ser dere broderiene jeg har kjøpt......

Strikket pung
Margrete med bloggen "Fin i formen" er en stor inspirasjonskilde for meg. I sommer viste hun eksempler på tovede strikkepunger pyntet med laminerte bilder. Jeg syntes disse var kjempetøffe, så det endte med at jeg anskaffet meg lamineringsmaskin, og prøvde meg på et tilsvarende produkt. Min pung ble kanskje ikke identisk med de som Margrete lager, men jeg ble ganske fornøyd med resultatet likevel. Den blir brukt til oppbevaring av skrivesaker, linseveske og lignende ting jeg har med på jobb. Jeg anbefaler forresten å besøke bloggen "Fin i formen", som dere finner her.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Nydelig broderinger du har kjøpt.Skal bli kjekt å se lappeteppe når det blir ferdig hvordan det blir.Søt pose du har strikket.Ha en riktig fin Mandag.Bodil

Litt av Mitt sa...

Nææ, disse var det noe kjent med.. Så hyggelig at du likte broderiene, og at du til og med legger ut litt skryt om meg ;)
Strikkepungen ble jo kjempefin! Det er gøy å hente inspirasjon fra andre blogger og så lage noe med en egen personlig vri.

Anne sa...

Så fin den strikkepungen din ble:) Fine broderier du har kjøpt:) Ha en fin uke:)

oline's skattekammer sa...

Hei igjen, først av alt, takk for hyggelig utfordring! Skal prøve å få gjort noe med den, ja!!Blir vel et innlegg om ikke så lenge, hvis jeg ikke gir opp underveis. Så utrolig fine fuglebilder. Du er så flink til å male! (Har muligens sagt det til deg før?) Hehe. Koselig å lese litt om deg, blir litt bedre kjent da. Broderiene var kjempefine, for ikke å glemme den fine pungen. Jammen er du ei allsidig dame!!

Frk. Maya sa...

Hei Janne
Kina er fantastisk! Så mangfoldig og fullt (bokstavlig talt) av snille og smilende mennesker. Anbefales på det sterkeste.
Så fine ting du har laget siden sist jeg var innom! Likte godt teboksene dine og fuglebildet. Helt enig med deg, det er ingenting som er så koselig som å sette seg ned, rote litt og lage ting, hihi:D Jeg tror det kalles kreativt rot.
Minnekortet mitt er forøvtig ikke funnet. Jeg har sørget i noen dager, men nå kan jeg ikke sørger mer altså. Skal heller nyte de bildene jeg har:P

Maya

Synnøve Olava sa...

Hei!
De broderte bildene var skjønne..., jeg er egentlig ingen elsker av broderier..., men disse var som sagt flotte...

Det strikkede og tovede pungen med laminert bilde på var også et smart og kreativt produkt... :O)

Ønsker deg en strålende aften!

johanne`s rom sa...

Hei, så fin pung du har laget. Men du....du vant i konkurransen min, gå inn på bloggen så ser du. Ha en hyggelig uke.

Alvas hjørne sa...

Hei!
Takk for god bedringhilsen:)
Er bedre av forkjølelsen og klar for nye hobbysprell:)
Så nydelige broderier!
Og flott strikket pung,smart å bruke laminert bilde,det ble riktig fint:)
Ønsker deg ei fin ny uke!

Turid sa...

Imponert -så flotte ting du lager!

Tino sa...

Nydelige broderier, og strikkepungen var kjempefin.
Ønsker deg en fin uke!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails