Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

søndag, april 26

"Loppis" igjen

Også i helga ble det en tur på loppemarked. Dette er alltid spennende, og denne gangen ble "fangsten" for det meste i tekstiler, pluss et par hobbybøker. Tekstilene bestod i to små hekleduker, en stor håndsydd kaffeduk, samt et sett rosemønstrede gardiner. I tillegg endte jeg opp med fire broderier med fuglemotiver.

Slik ser fuglebroderiene ut. Jeg kommer nok ikke til å bruke disse som tradisjonelle broderier på veggen, men heller finne alternaive løsninger å bruke dem til. Det er mulig de kan felles inn som dekor på tøfler eller votter av ullstoff (har fått stor sans for ullfilt i det siste).

Slik ser kaffeduken ut - masse fine rosebroderier. Om den blir brukt som duk, eller blir omgjort til en pyntehånduk, gardin e.l. er jeg ikke sikker på enda. Men 15 kroner for en stor håndsydd duk kan man ikke klage på .......

Disse gardinene falt jeg pladask for. Så umiddelbart for meg en sommerlig veske sydd i dette stoffet. Jeg har allerede begynt å sy ...........

4 kommentarer:

Alvas hjørne sa...

Så masse flott du har funnet !
Den kaffeduken var nydelig:)
Flott ide å sy veske av det stoffet,tenk så sommerlig...
Ønsker deg ei flott ny uke!

Magny sa...

ja det er virkelig følelse av skattejakt...
og den hånbroderet duken,- har eg også funne på loppis,- men vi verdsetter slikt, sant???

god klem, magny

Hanne sa...

Masse godbiter her! Jeg har en liten brikke i det samme mønsteret som den broderte kaffeduken. En av mine favoritter. Tenk alt det arbeidet!

Trollkåno sa...

For nokon kupp!!
No verker eg etter å gå på loppemarked....men lite av det her i området.
Må nok ta turen til Bergen....er berre ca ein time med bil...pytt..pytt.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails