Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

mandag, april 6

Høne istedet for trimtur

I går formiddag hadde jeg egentlig planlagt en liten trimtur, men været var så elendig at jeg foretrakk å være inne i stuevarmen. Da ble det tid til litt kreativ hobby istedet. Skar ut en hønemal av tykk, stiv papp, og dekorerte denne med forskjellige typer papir. I og med at høna skulle være "frittgående", fikk den noen lakkstrøk, slik at den tåler litt sørvest kuling og regn (som vi er så kjent med på disse trakter). Så nå fikk jeg stæsjet opp påskeliljene mine, som egentlig så litt "tamme" ut. Vil samtidig benytte anledningen til å ønske alle som ser innom bloggen min, en riktig trivelig påske.

Jeg må også benytte anledningen til å vise bilder av gamle påskekort som jeg har funnet på nettet. Blir aldri lei av å se på slike gamle kort, og det finnes utrolig mange av dem, det ene vakrere enn det andre. Aner ikke hvor mange timer jeg har brukt på å sitte her med pc og surfet rundt og sett på gamle kort og cliparts, men det er lett å glemme seg bort, og plutselig har tiden fløyet av sted. Men der er jo så morsomt. Her er noen søte og barnslige varianter.


Og her er noen litt mer seriøse .........

4 kommentarer:

Turid sa...

Flott høne du har laget- kopierer nok den ideen, for æ treng ei påskehøne på trappaa mi- det der ser ut for å være den æ mangle- kjempe flott ide- så fin!!
Nydelige gamle påskekort du har funnet frem- de er jo så søte!
Her hos mæ skinner sola for fjerde dag på rad fra en sky fri himmel- håper bare ho fortsetter å skinne , i måra begynner min ferie......
Ha ei fortreffelig påske du å!

Käranån sa...

Så fina Påsk kort!
Jag vill önska dig en riktigt GLAD PÅSK!

Ingrid sa...

Nydelig høne du har laget!!! Den var virkelig sååå søt...
Ha ei kjempeherlig påske, håper det blir sol hos dere på Frei! :)

Hei sa...

God påske til deg, Janne!
Flink du er til å finne på egen design på ting..den høna var skikkelig flott!!
Enig med deg i at slike påskekort er nydelige! Selv hører jeg til dem som sender påskekort til venner og familie. I år ble det ferdig kjøpte kort..og det er ikke så mye pent å finne i butikkene som dem du hadde funnet på nettet!
Min mor har en gammel album med julekort som hennes tante hadde samlet på..veldig gamle. Jeg har tenkt litt på å scanne dem, bruke dem til ett eller annet..overføre til tekstil..men så langt har jeg ikke funnet ut hva.
Nå sitter vi i senga..med kaffe og påskemarsipan..og surfer på nettet med hver vår pc, nyter fridagen med en lat morning. Første morning med litt grått vær på lenge lenge.
Fortsatt god påske!
Tussilago

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails