Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

lørdag, april 18

Årets første "loppis"

Nå er loppis-sesongen begynt, og i dag har jeg vært på årets første skattejakt. I utgangspunkt ser jeg etter gammelt håndarbeide, porselen og bøker. Dagens funn ble et stort bilde i barokkstil, og noen søte porselenskopper. Bildet passet perfekt til et gammelt skap vi har i gangen. (Resten av husets medlemmer rister bare på hodet, og lurer på hvordan dette skal ende.)

For noen år siden hadde jeg overhodet ikke sansen for slike broderte bilder, men nå har smaken forandret seg totalt. For det første synes jeg gammelt håndarbeide er verd å ta vare på, og for det andre er prisene så lave på slike ting, at for min del så greier jeg ikke å gå forbi slike kupp (kr. 100,- for bilde med ramme 70 x 55 cm).
Her er broderiet kommet på veggen ..............

6 kommentarer:

Hanne sa...

Se der ja. Finfine kupp!
God helg!

Trollkåno sa...

Å fy søren, det var eir fint handarbeid. og koppane òg.....nydelege.
Loppis er gøy!!!!!
God helg!

Turid sa...

Spennende funn du har gjordt- heldige du som har loppis i nærheta.
Lenge siden æ har blogga , så her var mye nytt åse- nydelig dukkeseng ,så fint dekorert-liker så godt de små versene du skriver-sommerfuglene var jo bare herlige, ganske så lur teknikk, det er ikke måte på hva en kan lage med dcoupage å litt fantasi.
Deilige vårbilder deler du også med oss- har hatt våren på besøk vi og, men så ombestemte han seg vist, pleier å gå noen runder frem og tilbake før en det er endelig.
Ha ei vårlig helg!!

Hulda sa...

Her var det mye koselig og fint å se på. Takk for hilsen, slik fant jeg jo deg. :) Du lager mye fint, så nettopp på sommerfuglene. Dukkesenga var også nydelig, både med maleriene og tekstene. Flotte loppefunn også. Jeg var selv på loppemarked i dag, og fant endel fine saker. :)

Villmarkstausa sa...

Det er morsomt med loppis. Jeg har aldri forsølvet noe, men har blitt inspirert av andre bloggere.Lysestaken veier over 3 kg så jeg vet ikke om jeg tør å ødelegge;-)) Den er skikkelig fin.
Har kjøpt spray på boks. Skal prøve meg på en engel først.....

Alvas hjørne sa...

Skal si du var heldig med loppefangsten! Det broderte bildet var kjempflott, og jeg er helt enig i at slikt bør tas vare på:)
Jeg har også gjort en del bruktfunn,har bare ikke somlet meg til å lage noe innlegg om det ennå..men det kommer:)
Ha en fin kveld!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails