Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

lørdag, april 11

Fra vinter til vår

Vi har vært noen dager på Oppdal i påsken. Her var det fortsatt mye snø, og masse folk i slalombakkene. Vi hadde en knallfin dag på slalomski skjærtorsdag, men våknet dessverre opp til regn og tøvær langfredags morgen. Men sånn kan det jo være når påsken kommer langt uti april. Her på Frei er det nå i denne stund mellom 16 og 17 varmegrader (uten sol), og man kan fint være ute i bare t-skjorte. Om vi får et par dager til med samme temperatur, vil musørene på bjørka bli til blader. Hvitveis og løvetann blomstrer for fullt, og kjempedigre humler suser forbi. Her er det vår, det er ingen tvil .................

Disse bildene er tatt på Oppdal for et par dager siden. Snøsmelting for fullt...
Og dette bildet ble knipset på vei til Oppdal. Vi ser mot Visdal i Nesset kommune i Romsdal. Bart i lavlandet, men masse snø på fjelltoppene. Og dem har vi mange av her i Møre og Romsdal.....

1 kommentar:

Nikoline sa...

Ei herleg tid me har framfor oss! Det fristar ikkje å reisa på hytta med vinter og snø akkurat no.. no vil eg nyta vårdagane her heima!
Me har hatt regn,regn og regn i påsken,men temperaturen er fin så det går godt an å sitta ute med kaffikoppen om ein har tak over terassen.
Ha ein god 1.påskedag.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails