Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

tirsdag, oktober 27

"Vintagebok" og skinnpung produsert i husflidslaget

Er nok blitt litt hekta på å lage slike bøker også (i tillegg til mange andre "hektelser"). Det vil si, jeg lager ikke boken selvfølgelig, men stasjer den litt opp. Har brukt gråpapir, designark,noteark, blonder, vitagebilder, stempel og litt sjablongmaling på denne. "Magebelte" av grov hamp med perler på. Dette ble en liten presang.......Skinnpung
Forrige uke hadde vi temamøte i Frei husflidslag, og oktobertemaet var "skinnpung". Disse er håndsydd av saueskinn, og mønsteret av laget med trykkblokk kjøpt hos Fjellform. I og med at husflidslaget har mange ivrige skinnfellsyere, har vi nå et ganske stort utvalg av slike trykkblokker med mange vakre mønster. Til helga skal jeg trykke mønster på skinnfellen jeg har sydd i høst. Da treffes noenogtjue damer til felles trykking og sosialt samvær. Dette er tredje høsten vi arrangerer slik studiering i skinnfellsøm, og det er kjempemoro.

18 kommentarer:

Malys krok sa...

Så nydelig den boken ble! Både for og baksiden var flotte! Det må jo være en drøm å få i gave! Skinnpungen var og fin, og sikkert artig å lage. Ha det godt. -margit-

torleif ann karin sa...

Hei.
Kjempesøte bøker du lager. Det er så mye som frister og inspirerer her i blogglandia. Sånne vintagebøker må jeg si, jeg gjerne skulle laget altså. Finnes det noe hobbybok hvor det står "oppskrift",

eller lages de etter "hodet"?

Og jammen har du laget en søt skinnfellpung også. Kan tenke meg det er kjekt å møtes å jobbe sammen med andre som har samme interesse.
Jeg er imponert iallefall.
Nyt kvelden.
Klem Ann<3

Stubbetufsa sa...

Å!Jeg skulle gjerne ha sydd en skinnfell og trykt mønster på den. Kan man lage trykkeblokker med eget mønster på? Eller må man bruke tradisjonelle?

Tovepia sa...

Så flott, både boka og skinnpungen!
Må være trivelig med et slikt husflidslag der man får prøvd seg på forskjellig; jeg hadde nok "gått av hengslene" og hadde fått enda flere prosjekter;)
Ha en flott kveld og klem fra meg;)

Hespe sa...

Hei, og takk for koselig besøk på bloggen min!

Dette var nok en ny blogg for meg, så nå må jeg titte litt rundt! Nydelig bok du har dekorert - en fin gave å gi bort!!!

Ønsker deg en flott kveld!

Hildegunn

Magny sa...

heia... så fin notisbok! sikker veldig kjekt å holdepå å dekorere en slik bok!
høres også kjekt ut å gå i et husflidslag!!

hilsen magny

johanne`s rom sa...

Nydelig.....jeg er også "hekta" på bøker, vet ikke hvorfor men....Den pungen var jo også veldig fin, da.

Groskro sa...

De bøkene dine er så fine!!! :-)

Hulda sa...

Dette var nydelig! Flott bok du har scrappet. Enkelt og fint motiv. Og så flott skinnpung! Den var virkelig utenom det vanlige.

vform sa...

Jättefin bok du har gjort!
...och skinnpungen,
den är underbar!
Trevligt att få träffa alla med samma intresse :)
Ha en mysig helg! V.

Birgitta sa...

Så fin boken din blev. Förstår att det ligger en hel del arbete bakom. Skinnpungen är också läcker. Ni verkar ha en väldigt aktivt husflidsförening hos er. Och det är väldigt trevligt.
Ha det så gott.
Kramis Birgitta

Kjersti G. sa...

Nydelig bok Janne. Tror nok du må være med på neste kort-og scrappetreff på Rensvik til våren, du kommer til å bli helt hekta;-)
Den skinnposen ble helt annerledes en hva jeg hadde sett for meg. Jeg trodde den skulle være rektangulær. Veldig fin da, et skikkelig husflidsprodukt. Bare så synd at jeg gikk glipp av den kvelden. Håper dere hadde det fint dere som var der.

Anonym sa...

Hei.Boka ble kjempe fin.Virkelig nydelig.Skinn pungen ble også kjempe fin.Gleder meg til å se skinnfellen din ferdig.Har du sydd en av fire skinn for å ha i senga nå da.Ha en riktig fin Onsdag.Klem fra Bodil...

oline's skattekammer sa...

Hei igjen, nydelig bok og nydelig skinn-pung! Ja slike "hekterier" er velkjent, skulle vært blekksprut, så kunne to armer ha blogga, to hekla, to sydd, to mala osv, osv... Ha en fin onsdagskveld!

Alvas hjørne sa...

Så flotte saker du lager!
Boka ble nydelig:)
Har ei slik liggende, ja den er ikke dekoret..bare grå og kjedelig.Men kanskje en dag:)..
Ha en fin kveld!

Velkommen til min kreative verden sa...

Flott bok. Trykket på skinnfellen ble veldig fint. Flott produkt: )

Fin i Formen - Margrethe sa...

Koselig bok du har laget. Det må jo være en super gave å gi bort.
Så greit å være med i et husflidlag. Er alltid inspirerende å være sammen med "likesinnede".
Ha en fin dag.

Tino sa...

Så flott du har dekorert boken. Og kjempefin skinnpung du har laget.
Jeg er medlem i husflidlaget her, og er noen ganger med på møter. Veldig hyggelig å kunne få inspirasjon fra andre.
Ønsker deg en fin kommende helg, klem :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails