Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

mandag, oktober 5

Liten kofferteske i mixed-media

Denne koffertesken gav jeg bort i 2-årspresang til et lite "gammeltantebarn". Til småjenter kan man jo boltre seg med farger og stasj, for vanligvis går det i mer nøytrale toner hos meg. Kanskje hun vil samle glansbilder i denne en dag.......

Dette er første dagen i høstferien, og den skal tilbringes med malingsspann og kost. Skal male vinduskarmer, verandadør og div. annet på et soverom. Været er så utrolig dårlig (vekselsvis regn og hagl), så jeg går ikke glipp av noen utendørs aktiviteter likevel. Nå har vi tatt inn all verandastasj, stolputer, duker og alt som hører sommeren til - har gitt opp håpet om flere godværsdager. Med lydbok og kaffekanne, i tillegg til malekosten, berger jeg dagen likevel.
12 kommentarer:

Malys krok sa...

SÅ NYDELIG!! Dette må da være midt i blinken for en liten jente! Så flott du har dekorert denne boksen!
Og det samme må jeg si om eskene i ditt forige innlegg- helt skjønn! Hos deg blir jo de "simpleste ting" til "gull"! Ønsker deg en fin uke! -Margit-

Trollkåno sa...

Nydeleg koffert....so fin presang til ei lita jente......

Fin i Formen - Margrethe sa...

Lekker koffert! Å ha en så fin eske til å samle glansbilder og annet småtterier må jo være topp for ei lita jente. (også store jenter:) )
Ønsker deg en fin høstferie!

Monicas sa...

så fin denne var....

vform sa...

Så fin du gjort kofferten åt
lilla Alva!
Min sondotter heter också Alva och är snart 8 månader!
Ha en bra vecka! V.

Tovepia sa...

Ååå, jenta kommer til å elske den kofferten, den var helskjønn!!
Dette må jo være drømmen og ha en slik koffert til glansbilder og andre skatter.
ha en fin dag i regnet og haglet, vi har samme vær;) Klem

Turid sa...

For en lykke for ei lita prinsesse å eie en så flott koffert-et slkikkelig skattekammer var den- så fin.

oline's skattekammer sa...

Hei igjen, endelig bedring i sikte, helsemessig, så jeg får sett innom deg igjen, og ja, bildet i headeren min er fra i fjor!Hehe. Boksen i deco.teknikk ble bare helt enkel, men med blonde, til marits hårklemmer og strikk, regner med at den kommer til å fyke veggimellom med ujevne mellomrom, så har ikke lagt allverdens med arbeide i den, men brukte min yndlingsserviett, litt sommerfugler og blonder da! Syns det var greit no, blir nok mer kreativitet på fremtidige ting til ho, men hastet med denne, vanskelig å finne igjen to like klemmer uten en fast plass! Hun har fått kjempelangt, bølget hår, -og i tillegg har hun lært seg å plutselig fjerne klemmer og strikk fra håret, og bare hive dem fra seg, greit med en oppsamlingsplass da ja. Dine siste arbeider er bare så nydelige da. Du inspirerer virkelig! Så lurt med de ekene!!
Ha en fin "høst!"

Berit T sa...

NYDELIG! Og denne blir nok satt stor pris på det er jeg helt sikker på.
Å samle skatter i en slik flott kuffert det må være stas.

johanne`s rom sa...

Bare så flott da. Du er virkelig flink. Ja jeg tror små piker setter pris på skrin og kofferter o.l., de kan jo samle så mye i dem. Jeg kjøpte søte skrin til mine og det ble da satt pris på.Fortsett å kose deg inne, her er det iallefall så kaldt så jeg koser meg innendørs på kvelden.

Samtal från min trädgård sa...

Måste bara få berömma dig för alla fina saker som du gör. Jag är otroligt fascinerat av Philadelphia-askarna!

Käranån sa...

Så fint du har dekorerat boxen! Den är underbar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails