Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

onsdag, oktober 7

Rosa collage for brystkreftsaken

Ser at svært mange her i Blogglandia nå bidrar med et rosa innlegg i anledning "Rosa sløyfe 2009". Dette er en internasjonal aksjon mot brystkreft, og med et rosa innlegg markerer bloggere sin støtte til aksjonen. Mitt bidrag er i form av en collage, med rosa fugl som utgangspunkt. Fikk også lyst til å ta med noen ord som kanskje kan være verd å tenke litt over (Life is a gift). Jeg hadde akkurat laget dette bildet, da jeg satte i gang med nedvask av badet til jul (greit å være tidlig ute), og pga. dette kjedelige arbeidet var ikke humøret akkurat stigende. Men så begynte jeg å tenke på de ordene jeg akkurat hadde skrevet i bildet, og fant ut at jeg skulle være glad til at jeg fikk være frisk og være istand til å fly rundt med vaskebøtta. Alle er ikke så heldige - derfor er det viktig at vi støtter slike aksjoner som dette.

14 kommentarer:

oline's skattekammer sa...

Vakkert bilde, men fremfor alt, en vakker tankevekker! Her må alle engasjere seg! Ingen vet hvem som får bruk for det neste gang! Takk for at du minner oss på det!! Ha en fin og rosa kveld!

Litt av Mitt sa...

Så herlig bilde! Og jeg er jo så glad i fugler også da, så dette likte jeg :) Enig med deg, man skal ikke ta hverken livet eller god helse som en selvfølge, det fikk jeg jo selv erfare i sommer når jeg fikk hjerteinfarkt. Og Rosa Sløyfe-aksjonen er absolutt verdt å støtte.

Tovepia sa...

Flott innlegg til en utrolig viktig sak!
Ha en god kveld videre og klem fra meg;)

Tino sa...

Så flott bilde! Viktig å sette fokus på rosa sløyfe-aksjonen. Og det er hyggelig å kunne være med å bidra.
Ha en fin kveld videre :)

Anne sa...

Kjempe fint innlegg og bilde! Bildene dine er utrolig fine! Liker stilen din;) Ha en fin kveld videre!-Anne-

Anonym sa...

Hei.Kjempe fint bilde.Å en veldig go sak.Hvet aldrig om det også kan ramme oss...Bra vi ikke vet va morgen dagen bringer...Lykke til med rundtvasken.Klem fra Bodil

Turid sa...

Er det du som har laget bildet? Det var utrolig flott. Fine og viktige ord.

Ønsker deg en riktig god kveld og dag i morgen.

Kjersti69 sa...

Nydelig, Janne.

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Bildet ditt var helt nydelig, og ordene treffer virkelig, ja! Det er viktig å sette ting litt i perpektiv, og være glad for det man har, selv om det er vaskedag! Klem Cathrine :-)

johanne`s rom sa...

Du har så rett, litt ettertanke når vi klager er ikke så dumt. Nydelig bidrag du har.

Magny sa...

så flott bilde, passer så godt til det rosa innlegg..
skal vi to bli enige om å kjøpe KK idag...?
må jo ha noe å kose oss med,- planllegge litt,- ( selv om eg prøver holde litt igjen også...)

klem, magny

vform sa...

Vilken vacker bild du gjort!
Tanken bakom är också mycket viktig för oss alla!
Ha en riktig skön kväll! V.

Anonym sa...

Hei igjen.Har sendt deg melling på mobil.Kan strikke vottene til julegave til deg hvis det er greit.Har en del ting å jøre nå fremmåver.Har kjøpt fem mønster fra Jorid for en stund siden.Ha en riktig fin Fredag.Klem fra Bodil

salige lavendel sa...

Fint bilde du har laget og livet er virkelig en gave. Alt for mye i samfunnet dreier seg om kunstige ting som stjeler tiden vår og gjør at man glemmer det som er av virkelig verdi. Det er bra å stoppe opp og tenke litt over hva vi fyller tiden med - siden tiden vår er det samme livet vårt.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails