Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

fredag, mai 22

Hekling - et lite eksperiment

Jeg er så fascinert av alt det fine som blir heklet for tiden. Det ser virkelig ut til at hekling har fått sitt come-back, både her i Norge og i det store utland. Det finnes utrolig mye fint heklearbeide å se på de forskjellige håndarbeidsbloggene. Hekletepper og puter i bestemorsruter ser ut til å være helt i skuddet.

Stjernene under, så jeg bilde av i en hekleblogg. Har aldri sett dette mønsteret før, og fant ut at jeg skulle gjøre et forsøk på å lage en etterligning. Dessverre stod det ikke noe oppskrift i bloggen, så disse ble laget litt på skjønn...........
Har tenkt å lage en toalettmappe av disse stjernene, med rødt forstoff og rød glidelås. Det blir kanskje ikke noen slitesterk mappe, men kjekk å ta med på tur og ferie.


11 kommentarer:

Jorunn sa...

Så stilig! Blir kjempefin toalettmappe :0) Jeg syns også det er fint at hekling og strikking er i vinden igjen. Kanskje det har noe med trendene som å spare miljø, gjenvinning og retro å gjøre? Ikke vet jeg, men gledelig er det i alle fall. Og masse lekkert å finne rundt om på bloggene ja :0) Så mye kreativitet og skaperglede!

Anonym sa...

Hei Det var fint Det kommer til og bli fint som toalettmappe . Rødt er jo en fin farge Kommer til og bli stlig Snakkes God helg fra Bodil.

Monicas sa...

heisann..du verden så flott dette var da...hm..et godt tips...:)

Linda sa...

Takk for koselig hilsen hos meg!.....så fint for da fant jeg den fine bloggen din ;O)
Har aldri sett dette heklemønsteret før jeg heller, men fint var det!
Ser du er en kreativ blogger med mange jern i ilden...legger deg til på blogglisten min så kan jeg følge med på dine puslerier!

Ha fortsatt en fin helg!

Tussilago sa...

Kjempefint mønster med slike stjerner/blomster, og jeg likte virkelig fargene du har valgt!
Enig med deg...heklingen har vist fått en renessanse. Og det er gøy å se hvordan det stadig kommer nye ideer i bloggene...følge med hvordan denne utviklingen går...nå er jo du en del av den også;)
Jeg fant for en tid siden ei bok med oppskrift på massevis av forskjellige varianter av "oldemorsruter", ei gammel bok. Den sto i et bibliotek et sted jeg besøkte..tenkte jeg skulle fått tatt bilder neste gang jeg er der..Det var mange ideer i den, sikkert oppskrift på blomster ala de du har heklet.
Dette blir ei nydelig toalettmappe!

Hanne sa...

Åh, den mappa kommer til å bli kjempefin! God ide.
Ønsker deg ei fin helg!
Pludrehanneklem

Unknown sa...

Så flotte heklstjerner..., det blir helt sikkert en flott toalettveske!

Jeg er totalt bitt av heklebasillen..., det er så GØY!

Ha en fortstt fin lørdag!

Groskro sa...

Når man googler litt på hekling så kommer det frem blogger jeg ikke har sett, deriblant denne! Veldig fine heklestjerner!! Toalettmappa kommer til å bli kjempefin! :-)

@__EY__ sa...

Ja,

men dette synes jeg
du har mestret kjempebra !
Den er sikkert slitesterk
nok, du fòrer den vel...

Kansje også jeg får
lyst å prøve...

Synes det er så kult
at håndarbeid er "in".

Au revoir.

m sa...

Det blev verkligen fint!

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Kult!!
Herlig mønster og farger:)
Ønsker deg ei fin ny uke!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails