Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

søndag, mai 10

"Fuglemaling"

Dette er et forsøk på å male kjøttmeis og fluesnapper. Fugler er et av mine favorittmotiver når det gjelder maling, og jeg vender stadig tilbake til fuglene. Disse små velkommenskiltene skal jeg gi videre som utlodningsgevinster når husflidslaget vårt skal arrangere strikkekafe om fjorten dager. Jeg gleder meg, for vi får besøk av Rauma ullvarefabrikk som vil presentere modeller og garn. Det blir spennende.........


7 kommentarer:

Nikoline sa...

Det er jo ikkje berre eit "forsøk" dette... det er nydelege skilt og ingen kan vera i tvil om kva art det er! Ååå... no fekk eg lyst å mala fuglar... men i dag er det elgmotiv som skal på ei dør..
Kjempeflott! Og heldige er dei som vinn ein slik flott ting!!!
Ha ei strålande veke:0)

Turid sa...

skjønne fugler, maling pågår her også , men adskillig enklere motiv- nemlig å få dekt veggene med fargen cappuchino, og visjon på hyller og skap.
Små fuglene er jo bare herlige , både de som du maler og de som sitter på en kvist ved fuglebrettet mitt.
Ha en super fin mandag!!

Hulda sa...

Så flink du er. Nydelige fugler du har malt, de ser jo helt naturtro ut. Takk for hilsen i går, så fint at det du fikk fra meg passet så godt inn hos deg.

Hei sa...

Du er så flink...jeg blir helt målløs!!!!! Hvordan er det mulig å male noe som er så naturtro????
Disse skiltene var fantastiske.Jeg elsker fugler...egentlig alle arter..men akkurat nå er det jo spesiellt blåmeis som er favoritten. Vi har mange fuglekasser på eiendommen..og på husveggen, slik at vi ser det fra inngangen..har vi en kasse..og der har et blåmeis par flyttet inn. ganske små er det, nydelige og klare farger. Sist uke fikk jeg et bilde min mor broderte for mange mange år siden..det har hengt hjemme i mitt barndomshjem, men nå har mamma for lengst flyttet det inn på ei gjesterom. Hun er lei av det, kunne hun fortelle...og jeg fikk det med hjem hit..og er lykkelig. Kanskje det skal få en plass i bloggen min, så får du se det der.
Jeg gleder meg ved å titte på alt du lager!!!!!
Ønsker deg ei fin mai-uke

Sigrunn sa...

Kjempefine fugler,Janne. Jeg skjønner bare ikke hvordan du får det til jeg. Takk for hilsen på bloggen min. Sakte men sikkert har jeg fått tilbake bloggelysten,så det kan bli noen innlegg framover. Skal feire nasjonaldagen sammen med datter og barnebarn i byen, og dagen etterpå reiser vi på en 10-dagers tur til grønne Irland.
Ha ei fin uke

GryNoKa sa...

Å så nydelige skilt du har malt!
Du er kjempeflink!
Ha ei flott uke!
Klem Gry : )

Klarafina sa...

Enig med Nikoline at dette er mer enn et forsøk. Kjempefine naturtro fugler! Skulle gjerne vunnet en slik!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails