Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

fredag, mai 29

Gjenbruksprosjekt

I mange år har jeg hatt en gammel puff oppbevart i kjelleren. Min far skulle i sin tid brenne den opp, men jeg fikk i siste liten reddet den stakkars puffen fra denne ekle opplevelsen. Den ble laget av min farfar i mellomkrigstiden, og er faktisk snekret av bord fra en margarin/smultkasse. Slik var det den gang - man utnyttet alt man hadde. Nok om det, puffen fikk bare en kjedelig tilværelse bortstuet i kjelleren her hos oss også. Helt til i forrige uke, da jeg plutselig så den i et "nytt lys", og fant ut hva jeg skulle bruke den til.......

Så dermed fikk den være med på vaskerommet for en skikkelig rengjøring. Deretter fikk den ny farge, og min mann snekret nytt lokk (opprinnelig hadde den lokk med stofftrekk). Så nå står den ved ytterdøren sammen med blomster og litt annen stasj. Den får stå under tak, slik at den ikke lider noen nød om det skulle bli noen fuktige dager. Og det blir det helt sikkert her på Vestlandet ..... I tillegg dekorerte jeg et nøkkelhus som skulle passe til.

Det artige var at da jeg kikket innom bloggen til Alva, hadde hun hatt en tilsvarende puff til oppussing. I motsetning til min puff, skulle hennes puff fortsatt brukes innendørs, så den har fått nytt stofftrekk istedet for trelokk som hos meg. Så nå ser du min puff, Alva!

Nøkkelskapet måtte også få litt preg av hage, selv om jeg ikke har så mange nøkler til hagen akkurat...........Slik så puffen ut i utgangspunktet. Ganske shabby ..........

11 kommentarer:

oline's skattekammer sa...

Aahh, dette ble jo "berre lekkert", da! God pinse til deg og dine!!

Berit T sa...

Slikt liker jeg, kjempefint!
Har noen prosjekter jeg også for sommeren.
Og den stikkeholdren, nydelig.
Og for ikke snakee om kake-esken, for et arbeid, men så lekkert!!!
Du er et oppkomme av ideer, så takk til deg.

Ha en fin pinsehelg.

Tove E sa...

Heia!
Kjempe flott!
God pinse:0)

Trollkåno sa...

Å, for ein flott forvandling.....
kjempefin vart den!!!
Og slike oppbevaringsplassar får me aldri for mykje av...
Ha ei god pinsehelg!!!

Matja sa...

Wow,så flott den ble.Har akkurat sendt mine to puffer til oppussing hos min svigerdatter.Gleder meg til å få de tilbake.Ønsker deg en riktig fin pinse:)

Alvas hjørne sa...

Så gøy da!
Den ble virkelig flott,og du er så flink til å male tekst:)
Morsomt at de blir tatt vare på, og får en ny sjanse...

Ønsker deg ei herlig pinsehelg!

HildeS. sa...

Hei hei.
Så kjempeflott kassen vart.
Utruleg kva litt maling og skrift kan gjere for ein sliten kasse:)
Ha ei finfin pinsehelg.
Smil H

Linda sa...

Så nydelig den ble!
Vakre bilder også!

Ønsker deg en fin pinsehelg!

Turid sa...

Så flott at du tok vare på puffen- fin ble den også- har også hatt et opp pussings prosjekt, skal presentere det etterhvert.
Ei flott pinsehelg til deg!

Hanne sa...

Næh - så fin den ble! Og så morsomt at den er hjemmelaget i familien. Godt du berget den :-)
Ønsker deg god pinse!
Pludrehanneklem

Hei sa...

Oisann...den ble jo et sikkelig stasmøbel! Det hadde vel gledet og sikkert overrasket snekkeren om han kunne sett den nå.
Du er flink til å trylle!

I morgen er det meldt enda sterkere vind...og vi skal ha konfirmasjon i familien..så da skal vi ut i vinden i bunad og finstas. Til ei kirke som ligger ut mot storhavet, ganske vindfullt til. Gleder meg..deilig å være sammen med familie i en slik festlig anledning, uansett hvor mye det blåser;))
Fortsatt god pinsehelg!
Tussilago

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails