Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

tirsdag, mars 17

Strikkepinne-etui og postpakke

Etui til strikkepinnene

Dette strikkepinne-etuiet skulle opprinnelig bli en vinkasse. Men da jeg skulle sette i gang med å male vinkassen, ombestemte jeg meg i siste liten, og den ble til et etui for strikkepinner. Frei og Kristiansund husflidslag skal sammen arrangere årsmøte for Møre og Romsdal husfidslag i helgen, og dette etuiet skal da være en gevinst til utlodningen på årsmøtet. Så i helga blir det ikke mye tid til å slumre på sofaen eller gjøre noe kreativt, men det er kjempetrivelig å møte så mye folk med felles interesser (ca. 60 deltagere). Det triste er at jeg egentlig ooså skulle ha vært på Oppdal på slalomtur sammen med mine arbeidskolleger. Det var dumt dette skulle "krasje" ............
Pakke fra "Englekyss"
I dag fikk jeg postpakke fra Gry, som har bloggen Englekyss.
I pakken var mange flotte servietter, en liten påske-engel, og et nydelig kort med personlig hilsen. Snakk om å være snill! Tusen hjertelig takk, Gry! Serviettene kommer helt sikkert til nytte i et eller annet framtidig prosjekt. Påskeserviettene blir kanskje brukt ganske snart. Må vel ha litt ny påskepynt i år også. Så tusen takk enda en gang ................

7 kommentarer:

kari - carpe diem sa...

Vi har gjort det samme på akt.senteret der jeg jobber. Vi lagde strikkepinne etui av masse vinkasser i alle former, og gjett om de ble populære! Svigermor fikk en av oss, og den er visst uunværlig. Smart ide, ja.
-og du har jo dekorert din så utrolig nydelig, da!

Trollkåno sa...

So smart å lage den kassen til etui for strikkepinnar....og so fint du har malt den. Dette var ein kjempegod idè, kanskje til neste messe......ser ikkje bort frå at den blir kopiert...ein gong.
Lukke til i helga!

Alvas hjørne sa...

Så flott strikkepinne etui!
Det var en kjekk ide, så har en alle pinnene på en plass..(blir gjerne lagt litt her og der hos meg...ikke greit når en trenger dem)
Så nydelige servietter du har fått,så masse flott å bruke dem til:)
Ha en fin kveld!!

GryNoKa sa...

Så bra at de kom frem, Ja den lille Påskealven har jeg laget selv, var på et julemarked i Budapest for noen år siden og så noe lignende.
Ha ei flott helg.
Klem Gry : )

Hei sa...

Du er fantastisk kreativ og dyktig. Dette strikkepinne-etuiet ble kjempeflott!!! Jeg skulle ønske jeg hadde litt av dine trolldomskrefter når det gjelder maling!! Her i huset står det unnagjemt en postkasse som skulle vært malt..dvs den er malt..nesten..jeg laget et motiv, det skulle bli en rev i et landskap, fordi det passer med gårdsnavnet her..men men jeg ble ikke fornøyd..så nå har den stått i et skap...litt pinlig, fordi den gamle postkasse som henger ute er stygg!
God helg!
Tussilago

Turid sa...

Åhhh du har sååå myye fint her på bloggen din...datt innom her via en annen bloggg.
Har bladd helt tilbake til advendts kalenderen din- æ e imponert over all din kreativitet!
Må legge dæ til på blogg lista mi......?
Takk for titten og ha ei fin helg!

oline's skattekammer sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen! Du har slik en nydelig blogg, bruker å være innom, men er så dårlig til å legge igjen kommentarer! Uansett, håper at du får en hyggelig helg. Stikker garantert innom deg igjen!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails