Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

lørdag, februar 28

Vintage i gammel vindusramme

Jeg har lenge ønsket meg en gammel vindusramme, og for et par måneder siden var jeg faktisk så heldig å få to slike rammer. Den ene er brun, og den andre er hvit. Nå har jeg brukt den brune rammen til pynt i gangen. Jeg startet med å lage en collage i vintage-stil som dekket ruten i midten av rammen. Deretter laget jeg en mindre collage til den øverste ruten. Her fikk jeg dra nytte av noen gamle bånd som jeg kjøpte på marked på Kaffebrenneriet i sommer. Så ble det sydd en fugl og et hjerte i lin, pyntet med blonde fra Stoff og Stil. Og så måtte jeg selvfølgelig lage noen engler, som vanlig. Bildene er tatt på verandaen, for det var umulig å få tatt skikkelige bilder i gangen hvor rammen nå henger (ikke så bra nå heller egentlig).


Den hvite rammen som fortsatt står i kjelleren, skal med tid og stunder også bli oppstasjet. Den skal få en litt lysere dekor. Tror jeg skal driste meg til å henge den på stuen om resultatet blir bruktbart. Det er bare et problem, min snekkermann kan ikke skjønne at gamle, morkne trerammer er noe å ha i hus. For ham er nye, rene og hvite vindusrammer mye flottere, og de skal man helst ha glass i, og så har de bare ett bruksområde - de skal være bindeleddet til livet utenomhus.

2 kommentarer:

Trollkåno sa...

Detta synest eg var kjempestilig!
Nei, me ser ikkje alltid det same i ting.....men det er vel ikkje so nøye,(til ein viss grad, iallfall).
Ha ei fin veke!

GryNoKa sa...

Den ble virkelig dekorativ og fin!
Ha ei flott uke!
Klem Gry : )

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails