Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

torsdag, oktober 9

Tova tøfler i Big Delight fra Drops

Som tidligere nevnt er jeg svært glad i garntypen Big Delight fra Drops. Garnet passer utmerket til toving av småting som tøfler og votter.  Her er nok et par tøfler som er strikket i denne garntypen. De er raske å strikke og gode på foten. Disse har jeg tenkt å beholde til eget bruk. Jeg fryser bestandig på beina  vinters tid, og er helt avhengig av varme og gode strikkeplagg. Selv om vi denne høstferieuken har hatt et fantastisk vær her på Nordmøre, regner jeg med at tøflene kommer godt med før eller senere.


8 kommentarer:

Klarafina sa...

Lekre farger på de tøflene. De er sikkert varme også 😊

Vform sa...

Så vackra och säkert varma dessutom!
Ha en finfin dag!
KRAM ♥

Tovepia sa...

Kjempefine!!..som skapt for høsten både i farger og bruk:)
Nyt oktober videre, klemmings;)

reSIRIkulert sa...

Dei tøflene kjem nok til å væra deilige å smyga føtene ned i, når dei kalde kveldar snik seg på.
Siri

helle sa...

Ja det er snart tid til de varmende beklædninger! Fint dine tøfler går op om anklen!

Klem Helle

Hantverkarglädje sa...

Väldigt skönt att ha stickningen till hands ibland. Nu behövs ju varma kläder så stickat/tovat borde komma väl till pass. Tofflorna se helt sköna ut, skulle passa mig perfekt.
Ha en trevlig helg.

Sylke sa...

Det ble fine tøfler! Du får meg stadig til å lete etter nye oppskrifter på tovede tøfler - har laget flere, men litt kortere varianter - det må da finnes den perfekte tøffel et eller annet sted... ;)

Turid sa...

Så herlige tøfler i skikkelige gladfarger! Begynner å bli tid for å passe på at en er god å varm på beina. Koselig at du husker på å se innom meg , er jo så treg med å oppdatere Strikketur. Ha flotte høstdager du og!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails