Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

søndag, april 27

Strikka lommetøfler med heklet pynt

Det er ingen tvil om at jeg er i strikkemodus for tiden. Men det er ingen store prosjekter jeg gir meg i kast med - det meste kan fullføres i løpet av noen kvelder. Slik er det også med disse lommetøflene eller "ta med på besøk-tøflene". De er strikket på to pinner fram og tilbake, og sammensydd til slutt. Kan nesten kalles et ikketenkende arbeide.  Oppskriften fant jeg her. Synes tøflene i oppskriften ble litt lave så jeg heklet et par omganger med staver rundt kanten øverst.








9 kommentarer:

Sylke Feldhusen sa...

Lommetøflene dine ble veldig fine, friske og glade farger :) Jeg er i strikkemodus selv for tiden og vurderer om jeg skal bli med på "afghan-mystery" fra Rowan... Har en del restegarn liggende, kanskje det kan brukes... ;)

Hantverkarglädje sa...

Alldeles vackra tofflor du gjort. Stickandet tar oss alla nu för tiden. Många år var det ganska tyst om stickning men då det finns så många vackra stick alternativ att se på nätet så blir man ju inspirerad.
Dessutom är ju allt stickande väldigt användbart.

Tovepia sa...

Snakk om sommerlige perler; nydelig farge!!
Gruer til kaldere grader som kommer, men plutselig er det sommer:)

helle sa...

Det er altid godt at have nogen pæne hjemmesko med på besøg, dejligt med forårsagtig blomst på snuden.

Klem Helle

Ruths datter sa...

Jeg har også lasta ned den oppskriften,men ikke kommt så langt ennå at jeg har fått prøvd meg på den. Litt i tvil på hvilket garn jeg skal bruke. Fin fin rose du har heklet på.
Klem

Gry sa...

Kjempefine tøfler!
Ønsker deg fine vårdager!
Klem :)

Tove E sa...

Heia! De var søte. Ikke dumt til kalde sommerkvelder heller :)
God helg, klem

Merethe sa...

Slike tøfler husker jeg at min mor laget. Hun strikket bestandig et eller annet. Fine friske farger på dine. Har ikke ro til å sitte verken å strikke å sy for tiden...nå er det vist bare utelivet som lokker :D God lørdag til deg. Klem Merethe

Unknown sa...

http://vindsromantik.blogspot.se/

Så flink du är med virknål och garn. De ser riktigt gossiga och varma ut :)), härliga färger!

Kram
Margaretha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails