Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

torsdag, januar 24

En rusten hverdagsengel i rakved og et par vintagekalendere

Har hatt en liten økt ved kontursagen igjen, og resultatet ble en rusten hverdagsengel. Materialet jeg har brukt er rakved, og jeg lot være å sage bort partier med rust etter gammel spiker. Synes det er sjarmerende å beholde slike minner om et "levd liv".  Dette er vel ikke en engel av det mest prangende slaget, derfor har jeg gitt den navnet hverdagsengel. Når jeg først er inne på temaet hverdagsengel, så finnes det mange slike blant oss. Dessverre er vi ikke så flinke til å sette pris på disse menneskene som vanligvis går stille i dørene, og ikke snakker med så "store ord". Men når behovet for et medmenneske dukker opp, er de der med et trøstende ord, en sms eller en hjelpende hånd. Det finnes mange slike ..........................Januartemaet i husflidslaget var vintagekalendere. Først fusket jeg litt i faget og prøvde å lage en på egen hånd. Brukte det jeg hadde på lager på hobbyrommet. Det meste av stasjen stammer fra en gammel blondegardin som jeg har fått av en venninne.Tirsdagskvelden var husflidslagets medlemmer ved byens Pandurobutikk og laget kalendere. Her fikk vi råd og veiledning fra "fagfolk" på området. Dårlige lysforhold for fotografering nå på vinteren, men slik ble altså kalender nr. 2 ................17 kommentarer:

Vform sa...

UNDERBARA ting du har gjort igen, Janne!
Perfekt, och i min smak!
God fortsättning ...
KRAM!!

Edny sine puslerier sa...

For en sjarmerende engel!! Hverdagsengler må vi ta vare på;) Gode hjelpere, kaller jeg dem.
Kalenderne var jo bare så fine! Det er egentlig veldig fine gaver også;)

Alvas hobby sa...

Helt fantastisk Janne!!
Herlig å se slik kreativitet, den engelen ble kjempefin.
Likte så godt at du har tatt vare på de rustne partiene, de ble som prikken over i-en:))
Og så flotte kalendere,flinke deg!

Skulle gjerne hatt en slik sag;))

Fin kveld til deg:)

Ruths datter sa...

Nei du Janne . Dette var fine ting. Engelen er så skjønn og minner om flo og fjære. Akkurat som livet er. Stilig. Kallenderne er også fine.
God helg.

Tove E sa...

Heia!
Nydelige kalendere, men engelen var noe for seg selv, den sjarmerte meg i senk;)
God helg!
Klem.

Käranån sa...

Helt fantastiskt vacker ängel, just i min smak, enkel men ändå otroligt vacker!! Fin väggkalender du har gjort! Ha en skön helg!

Merethe sa...

Hverdags engelen din er nydelig. Må si du har øyne for slike ting. Gi meg et hint om du skal selge noen slike. Digger!! :) Nydelige kalendere også. Sukk... du er råflink. :) God helg. Klemmer Merethe

Hespe sa...

Såååå kjempeflotte kalendere du har laget - en slik fikk jeg lyst til å prøve å lage - legger den gjerne inn i inspirasjonsboken min, om jeg får lov..?

Ha en fin kveld og flott helg videre!

Klem fra Hildegunn

Hantverkarglädje sa...

Alldeles härlig ängel. Tror att jag vill göra en liknande. En sådan passar på många olika ställen. Ha en skön söndag.

Sylke sa...

Hverdagsengelen din er bare helt nydelig! Jeg liker best slike uten for mye dill-dall, så den hadde passet godt hos meg ;)

Ha en fin søndag! Klem

Turid sa...

Hverdagsengelen din var såååååå fin - så rart at du nevner hverdagsengler for æ har tenkt så mye på akkurat det ordet i det siste -vet ikke hvorfor...
Kalenderene dine var råfine , synes du er langt fra å trenge noe kurs...men det er jo artig med litt påfyll og sosialt samvær - lekker var de! Nyt følelsen av januar , som straks blir februar.

Solveig sa...

Du lager bare sååå masse fint, min venn!! Denne engelen var bare nydelig i all sin enkelhet! Og så de vakre kallenderene da! Du er jo bare så allsidig og kreativ!

Ønsker deg en flott uke!
Klem fra Solveig

Hespe sa...

Ser jo at jeg glemte å kommentere rekvedengelen - superskjønn!!!!

Ha en finfin tirsdag videre!

Klem fra Hildegunn

Mags Romantiska Smycken sa...


http://vindsromantik.blogspot.se/

Gillar din ängel i gammalt virke, den blev så fin.
Och kalenderna, du är bara så duktig.

Kram
/Maggan

Muffin sa...

Den fineste engelen jeg har sett på lenge! Rakved er et fantastisk materiale.. og for noen skikkelig bra kalendre du har laget, synes du er kjempe dyktig.

helle sa...

Det var dog den fineste engel du har lavet Janne, så rå og enkel. Dine kalendere er jeg også meget vild med, de er helt bedårende. Dygtig er du!!

Klem Helle

ANE sa...

Flott engel! Veldig god ide å bruke rekved til dette, takk for ideen :) mvh Ane

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails