Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

fredag, januar 29

Vintagebilde med tekst

Dette er et bilde jeg laget i høst. Det er laget av Biltema's hobbyplate, som er å få kjøpt i mange bredder. Vintagemotivet har jeg funnet her på nettet, i tillegg har jeg brukt designpapir, gråpapir, servietter og acrylmaling.
Et lite tips
Dessertformer/fromasjformer som er åpne i midten er kjempefine å bruke til islykter. Ved å bruke slike former vil det automatisk bli et rom for lys i midten. Denne formen har jeg arvet etter min bestemor. Jeg har bare denne ene, men kommer til å sjekke loppemarkeder og bruktbutikker for å finne lignende former i andre størrelser.


Tusen takk til Laila-Karin
Disse flotte broderiene mottok jeg i en postpakke fra Laila-Karin som har bloggen Tankespinn og fargeklatter. Hun hadde lest at jeg samlet broderier for å sy teppe, og sendte meg like godt to bidrag til mitt prosjekt. Snakk om å være snill! Tusen, tusen takk til deg Laila-Karin!

Gaver fra Bodil!
Jeg må også viser hva jeg har fått av Bodil, som har bloggen Bodil hobby og foto. Det nydelige hekleteppet fikk jeg på min fødselsdag i desember, og vottene fikk jeg til jul. Vottene er heklet etter oppskrift fra Muffins Verden. Motivet er et av mine favoritter, nemlig fugler.Kurs på Håholmen
I helga skal jeg på kurs med tema "Gjenbruk av tekstiler". Kurset som arrangeres av Møre og Romsdal husflidslag, er lagt til Håholmen kurs og konferansesenter som ligger på en holme ut mot havet. En perle om sommeren - men jeg er litt spent på båtturen dit ut i morgen. Heldigvis tar den bare noen minutter, men likevel....... Men slike kurs er kjempespennende - man får inspirasjon og ny kunnskap, og ikke minst, treffer nye og likesinnede mennesker. Jeg gleder meg. Dette flyfotoet av Håholmen fant jeg på et tysk turistnettsted.

15 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

For et nydelig bilde! Virkelig vakkert!

Lekkert hekleteppe du har fått i gave. Og flotte lyslykter! Så stemningsfullt!

Ønsker deg en riktig god helg!

Klem

Anonym sa...

Hei.Tusen takk for tipset med is lykt.Så fint ett broderi du har fått.Så fint ett teppe og voter hi hi...Ha en kjempe fin tur Kos deg masse .Klem fra Bodil..

Ruths datter sa...

Wow Du er jo rene kunstneren du.Jeg misunner deg turen til Håholmen.Vi har hytte ikke langt derifra.Har ikke vært der på denne siden av året.For et flott teppe du har fått av Bodil.Oj.
Ønsker deg en super kreativ helg

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei Janne!
Bildet ditt var kjempefint, og takk for tips om islykt! Jeg har faktisk en slik form, så den skal jeg ta frem prompte!

Kos deg på kurs i helga!

Klem Cathrine :-)

Hilde sa...

Så lekkert bilde! Jeg er desverre ikke så kunstnerisk anlagt når det kommer til maling og tegning, men jeg har en liten datter som det er muligheter for - heldigvis kan barn klare ting uten å være avhengig av genenen...hi hi hi!
Skjønn islykt - tupperware bollen min skal testes ut!
hiLDE

Elkat sa...

Hei. Har full forståelse for at du ikke tok utf.igjen. Men award fortjener du.Ja jeg har lagt meg til som følger på siden din ,kommer nok innom å titter ofte,skal prøve å bli flinkere til å legge igjen noen ord og..
Nydelig bilde og flotte gaver!Ha ei flott helg!

helle - pirettehuset.dk sa...

Hvilket vidunderligt sted, Håholmen!

Islygten vil helt sikkert lyse endu mere op i mørket end sneen gør i øjeblikket!

Hav en god helg! Klem Helle

Tino sa...

Så nydelig bilde, og så koselige lyslykter.
Så flott teppe du har fått også.
Ønsker deg en fin helg videre :)

Tove E sa...

Heia!
Kjempe fint bilde, jeg liker godt det du lager:0)
Ønsker deg kjempe masse moro på kurset.
Klem.

Torilpia sa...

Kjempefint vintage-bilde :o)

Heldig har du vært som har fått både det ene og det andre ..

Håper kurset blir bra og at du får ei toppers helg - klemmer!

oline's skattekammer sa...

Hei igjen, de 35 cm la seg på rekkverket, men er nok noe mer rund på marka. Kjempefint bilde, nydelige farger og slikt et fint ordtak! Heldog du som har fått så mye fint! Håper du har en fin tur ihelga, har ofte tenkt på plassen, men har aldri somla meg ut dit!! Kom på at du kommenterte "pellis" ordet som jeg brukte. Nei ikke noe lokalt ord, brukt rundt omkring når man mener Pelargonium! Enklere og snarere og skrive, (og uttale).

Samtal från min trädgård sa...

Jag hoppas att du hade en väldigt bra kurs. Här är det också modernt med återbruk, får se, när jag kommer i närheten av något liknande. fina presenter som du har fått.

Anne sa...

Kjempe fint bilde:) fine farger og detaljer. Du er flink til å finne passende tekst til bildene dine:)
Jeg har prøvd med tekst på bildene mine, men føler jeg ødlegger dem med den stygge skriften min.. men ser jeg må øve mer.. for det blir jo så fint!
Kjempe lurt å bruke slike former til islykter!! Ha en fin søndag videre:)

Min stil sa...

Nydelig bilde du har laget. Flink du er!!!
Klæm Susanne

Tovepia sa...

Så smart med kakeform som lysform. det tipset tar jeg med meg;)
Nydelig bilde igjen; visste ikkke at biltema har hobyplank,
Litt av en gave fra Bodil!
Håholmen har jeg ennå ikke besøkt, skulle gjerne vært der.
Ha ei fin uke og klem fra meg;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails