Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

tirsdag, januar 19

Giveaway hos meg

Som seg hør og bør her i Blogglandia, må man feire sine jubileer med en liten "giveaway". Jeg opprettet bloggen min i januar for to år siden, og har fått kontakt med mange kreative damer i løpet av denne tiden. Her har jeg hentet masse inspirasjon og glede fra andre som driver kreative sysler, utvekslet oppskrifter og tips, og fått mange positive tilbakemeldinger. Synes det er svært kjekt å ha bloggvenner fra våre naboland, Sverige, Finland og Danmark. Morsomt å se hva de også driver med på håndarbeidsfronten. Har flere ganger lurt på om jeg skulle legge til engelsk tekst i mine innlegg, men foreløpig tror jeg bloggen min forblir "ettspråklig". For egentlig bruker jeg så alt for mye tid bak pc'n allerede, og skulle jeg attpå til knote på engelsk ville vel ikke tidsforbruket blitt mindre. Jeg prøver også å begrense meg til ett eller to innlegg for uken, dessuten er jeg redd for at dere blir lei av meg om jeg skulle dukke opp for ofte her inne. Men tilbake til poenget - jeg har tenkt å gi bort denne kalenderen (2010) som dere ser nedenfor. Den er laget som en slags collage, med decoupageteknikk, frihåndsmaling med acryl og strukturmaling. Størrelsen er 25 x 25 cm.

Det er mulig det også kommer et par ekstragevinster i trekningen min, men dem er jeg ikke ferdig med ennå. Viser bilder senere......

Jeg krever ikke annet enn et lite tips (kommentar) om at du vil være med i trekningen. Den blir foretatt 5. februar. I og med at det er en kalender jeg gir bort, så kan jeg vel ikke vente for lenge med å få den ut av huset. Kan ikke risikere at kalenderen går ut på dato. Hyggelig om du blir med!

Dessverre var det ikke mer strøm på speilrefleksen, så jeg måtte ty til mitt gamle kamera. Ser at bildene blir mer grumsete nå, men det får "stå sin prøve".


42 kommentarer:

Käranån sa...

Grattis till ditt jubileum! Du målar och gör så fina saker! Jag vill gärna vara med i din Giveaway!!

Sigrunn sa...

Smølværingen vil værra me vet du.
Gratulerer med jubileum. Æ kan ikke husk når æ starta,kanskje æ ska sjekk opp d æ å. Ha en fin onsdag.

Anne sa...

Gratulerer med jubileum! Jeg vil gjerne være med i trekningen! Jeg ser frem til alle innleggene dine, blir absolutt ikke lei av dem! Tvert imot;)Kjempe fint kalenderbilde! Lur idee!

Monicas sa...

gratulerer så mye....klart æ vil vær med...alltid koselig her inne hos deg...klem fra nord

Fin i Formen - Margrethe sa...

Gratulerer med to års jubileumet! Er glad du er her i blogglandia for jeg liker å titte innom og se på alt det fine du tryller frem. :)
Jeg vil selfølgelig gjerne være med på Giveawayen.
Ha en flott dag!

johanne`s rom sa...

Gratulerer og selvfølgelig vil jeg være med. Bare nydelig den kalenderen.

Kjersti G. sa...

Gratulerer Janne med 2 års dagen i blogglandia. Blir gjerne med i trekningen, det er jo favorittenglenen mine på kalenderen. Gleder meg til å se fortsettelsen i din blogg. Ha en flott dag Janne.

Anonym sa...

Hei.Jeg har lyst å være med hvis det er greit.Du er så flink å male som jeg har sakt før.Det har jeg ønsket att jeg også kunne klare.Kjempe fin kalender.Ønsker deg en riktig fin Onsdag.Klem fra Bodil....Andreas er forskjølet nå igjen så hær må vi bare holde oss inne,så håper han snart blir bra....

Matja sa...

Nydelig kalender og jeg elsker engler.Klart jeg vil være med.
Altid koselig å komme innom her så det er ingen fare for at vi skal bli lei av deg.Bare blogg ivei så ofte du vil:)Ha en strålende flott dag:)

Litt av Mitt sa...

Gratulerer med 2-års jubileum!! Skal du virkelig gi bort den fine kalenderen? Da vil jeg gjerne være med i trekningen :)) Den var nyydelig! Bare skriv så mange innlegg du orker, jeg blir ikke lei ;) Du lager så mye fint og det er spennende hver gang å se hva du har laget.

Ellemeller sa...

Eg vil eh vil!!
Kalenderen var heilt bedårande og eg skal krysse fingrar frå no og fram til trekninga! :)

Hilde sa...

Så spennende - melder meg på!
Hilde

Janette sa...

Gratulerer med jubileumet! Kjempefin kalender som jeg bare har sååååå lyst til å vinne!

Groskro sa...

Gratulerer med to-års jubileumet :-) Jeg vil også være med i trekningen.

Ha en fin kveld :-)

Ruths datter sa...

Ja jeg vil gjerne være med på trkning.Linker bildet til min blogg.Gratulerer med jubileum.
Ha en fin kveld

helle - pirettehuset.dk sa...

Er meget gerne med til at fejre dit 2-års blogjubilæum, og måske være hedig at vinde den søde kalender! Jeg har også blogget i 2 år nu, så måske skulle jeg også....? nej, det tager for lang tid, og vi bruger alt for meget tid på bloggen i forvejen, ved du!

Klem Helle

Hellemor sa...

Hei Janne - sikke en søt kalender! Den vil jeg da veldig gjerne være med i 'trekkingen' av!
Jeg er jo ganske ny her i Blogglandia, og du var visst ei av de første som tok imot meg, med søte og vennlige kommentarer. Jeg setter stor pris på det!
Og hvor var det en god idé med de babushkaer! Er stor fan av bruken av tags i hverdagen, og de var jo midt i blinken!

Masser av klemmer!

Berit T sa...

Gratulerer med 2 års jubileum og klart jeg vil være med å feire deg.
Skulle gjerne likt å vinne denne, så fin at, og hadde passet helt perfekt på mitt nye hobbyrom.
Du er et oppkomme av ideer, og gleder meg til hvert innlegg fra deg.
Nå ser jeg frem til å bli ferdig med arbeidsrommet mitt slik at jeg får begynt på sysler igjen.
Ha en fin uke videre.

Torilpia sa...

Gratulerer med to år som blogger .. :o)

Synes kalenderen var veldig fin - ville nok vært mye penere med en sånn en - enn de man får på coop eller rema 1000 .. hihi ..

Ha en kjempefin onsdagskveld - klem!

Birgitta sa...

Grattis till jubileum. Jag vill också vara med och fira hos dej och hoppas vinna den fina kalendern. Du gör så fina saker och visst är det härligt med bloggen och alla bloggvänner och inspiration som finns öveallt.
Ha det gott.
Kramis Birgitta

Jan Eirik sa...

Jeg krysser fingre, tær, føtter, hender gud-vet-hva-jeg-kan-krysse, i håp om at jeg vinner...den var nyyydelig!!!
-og bare blogg ivei med mange innlegg i uka, du!!!

kari - carpe diem sa...

Vel...dette ble helt feil...
Jan Eirik over her, er egentlig KARI, Neeeeiii, ikke som i "esther pirelli" aktig kari, men som mannen til KARI som ikke hadde logget seg av...huff! Jeg prøver igjen, og hvis jeg ikke vinner nå, etter alt dette rotet, ja så vet jeg ikke...

kari - carpe diem sa...

-jeg må bare fortelle i samme slengen om engang før dette skjedde...jeg var inne hos Vibeke "duften av erteblomster" sin blogg, og la igjen kommentar om de lekre skoene hennes...med Jan Eirik som kommentator...og det oppdaga jeg ikke før etter et par dager. Gjett om hun hadde spekulert! Ble nesten litt redd for at en sko-fetisjist drev og spionerte inne på bloggen hennes...huff...eller den gangen jeg la igjen kommentar hos heidi-på holmen om at vi skulle bli lekre i nye sommerkjoler når vi skulle reise til syden sammen...igjen, med Jan Eirik som kommentator...

Turid sa...

Hei på deg- dette vil æ være med på ! Og selvfølgelig gratulerer med jubileet - utover det så må æ si at det har vært inspirerrende å følge deg i denne tiden- så masse flott håndtverk du deler med oss andre bloggere. Og nå skal vi tillegg få delta i trekning om en av dine mange fine produkter...gleder -gleder.

Tove E sa...

Heia!
Gratulerer så mye med 2 års blogging. Det har vært morsomt å se/følge med på alt det flotte du har laget i disse 2 årene. Jeg er mer enn gjerne med på å feirer ditt jubileum:0)
Klem.

Hespe sa...

Så koselig at du likte "kaffeposen" min :o)

Gratulerer så masse til deg med 2 års jubileum, og så gøy at du feirer med en jubileumstrekning!! Blir gjerne med jeg, for kalenderen var råfin!

Vform sa...

Hej!
Jag är så glad i alla mina norska bloggvänner :-) Vet du varför ...
jo för att jag lär mig förstå norska ganska bra ... ;)

Vill gratulera dig till ditt jubileum och önskar förståss att jag ska vinna din fina kalender!
Tänk vilket minne!

Ha en fortsatt fin vecka!
Kram Vivan

Trollkåno sa...

Ååå, den var fin.....som det andre du lagar.
Tenk å vinne den, du.....den skulle fått hedersplass.
Eg er med.....

Trollkåno sa...

Har foresten nett laga eit lite jubileumsinnlegg sjølv.....håpar du er med.

cille sa...

Gratulerer med jubileumet ditt! Klart jeg vil være med på utloddingen din, så flott kalender å vinne! Krysser fingrene å håper jeg har hellet med meg! Takk for ditt koslige besøk hos meg også....

anneskreative sa...

Hei janne,,,gratulerer så mye med snart 2 års dag,,,
er helt enig med deg, det er så koselig med alle jentene en har blitt kjent med her inne,,,koselig med en slik "syforening på nett" smiler.
Ha en fin helg.
Klem Anne

Alvas hjørne sa...

Gratulerer med jubileum!!
Og blir absolutt ikke lei om du kommer med aldri så mange innlegg, så masse flott inspirasjon hos deg:)
Vil selvsagt bli med i trekkninga,for hvem kan motstå en slik kalender?
Så nå skal jeg krysse både fingre og tær:)
Ha en fin kveld!

Cathrines Kreative Hjørne sa...

God morgen!
Gratulerer med 2 års jubileumet, ja, det er dobbelt så lenge som jeg har blogget det! Du skal ikke være redd for at du blogger for ofte, for tvert imot så tror jeg det ikke kan bli ofte nok!

Ang. oversettelse, så finnes det egne oversettere som du kan legge inn, og hvor leserne kan velge mellom mange språk! Se på bloggen min. Du legger den inn som en widget, så det er veldig enkelt! Hjelper deg gjerne!

Så nydelig kalender! Jeg vil veldig gjerne være med i trekningen din, og krysser fingrene! Ha en god helg, Janne!

Klem Cathrine :-)

Tino sa...

Gratulerer med jubileum!
Morsomt med giveaway, ønsker deg en fin helg.
Klem T :)

Tovepia sa...

Klart jeg er med!! Nydelig kalender!
Apropos tøfler, så trivelig at du liker dem:) Jeg kan godt strikke et par grå til deg, så får du se når de blir ferdig;)

Ha en super fredagskveld og klem fra meg;)

Sigrunn sa...

God helg til deg også,Janne. Skitur i helga kanskje?

Min stil sa...

Hei hei og gratulerer med jubileum :) Flott kalender du trekker ut. Jeg vil veldig gjerne være med i trekningen din!
De vinboksene du viser i innlegget over var knallfine, kanskje jeg prøver meg på noe lignende en dag. Akkurat nå føler jeg at jeg har mer enn nok med de prosjektene som er. Døgnet skulle hatt flere timer!!!
God helg til deg, vennen.
Klæm Susanne

Nikoline sa...

Åja! Eg er med! Gratulerar med jubileumet, du er litt eldre enn meg ser eg (men det gjeld kun blogginga)

yesheimen sa...

Hei og grattis med 2 år i blogglandia. Du har en superkoselig blogg som oser av kreativitet. Jeg er både titt & ofte innom.
Jeg vil selvsagt være med på giveawayen din. Og jeg linker selvsagt.

Klem Ann<3

Stubbetufsa sa...

Gratulerer med 2 år!
Du har en variert og koselig blogg!
Jeg blir med og feirer, og jeg "sladrer" til andre om jubileet ditt!

Anonym sa...

Gratulerer med 2-årsjulileet! Fin blogg du har! Epostadr min er nurgis@loqal.no i tifelle jeg blir heldig vinner av den fine kalenderen :)

tubakk sa...

Gratulerer med jubileumet. Flotte ting du gir bort. Disse vil jeg gjerne være med på å vinne. Kjekt å lese om kurset på Håholmen. Har vært der en gang på fylkesårsmøtet til husflidslaget. Det var koselig.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails