Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

søndag, november 1

Skjerf til mannfolk

Yngstesønnen ønsket seg et skjerf som kunne snurres flere ganger rundt halsen.  Dette ønsket måtte mor innfri, og startet med et mønster fra Drops Design som heter Adam.  For å være på den sikre siden la jeg opp 150 masker ekstra, slik at skjerfet skulle bli langt nok.  Sjerfet  ble strikket på rundpinne på langs, slik at det var helt umulig å vite hvor langt det ble før jeg felte av.  Og langt ble det - nærmere 4 meter. Men eieren ble fornøyd.


8 kommentarer:

Ruths datter sa...

Det ble lange omganger å strikke det. Flott ble det ihvertfall. Fint med gråtoner.
Klem

Hantverkarglädje sa...

Den är väldigt fin. Jag undra vilket garn du hade och nr stickor?. Jag vill sticka en sådan till min man eftersom han behöver en ny. Jag brände nämligen hanns gamla i våras då den va så dålig så visst måste han få en ny. Ha det gott.

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Hei Janne!
Kjempeflott skjerf!
Skjønner han ble fornøyd med dette:)
Likte garnet!
Ønsker deg en fin kveld!

Sylke Feldhusen sa...

Det var et fint skjerf. Nesten 4 meter, det ble langt ;)

Birgitte sa...

Da fikk han et flott skjerf å surre seg inn i! Du må ha hatt mange masker på pinnene :D Det ble veldig fint i grånyanser :)

Tovepia sa...

Flott skjerf, skjønner godt sønnen ble fornøyd!
Likte garnet og sjatteringene i det!
Ha gode novemberdager, klem:)

Turid sa...

Sender en god varm hilsen til deg , for at du fortsatt finnes her i bloggverden- æ har vært "svikefulle Mari" i et år nå- prøver igjen på å komme igang med blogging. Er veldig glad for å finne igjen dere mine gamle bloggvenner- takk for att du er her!

Merethe sa...

Hei Janne. Så flott et skjerf du laget til sønnen din. Varmer nok godt på to måter det. Mildt ja...det er litt rart dette været. Men på en annen side så har vi fått gjort mye av våronna i hagen nå i høst så slik har det vært deilig med mildvær. Nå kunne jeg faktisk tenke meg litt snø. Koselig mot jul tenker jeg. Gode dager ønskes deg. Klem Merethe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails