Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

torsdag, desember 4

Bilde med Carl Larssons Brita og litt papirmoro

Hver jul lager jeg et eller annet med Carl Larssons Brita som hovedmotiv. Jeg kjøpte en pakke servietter med Brita som hovedmotiv for noen år siden, og de har vært flittig benyttet i mange prosjekter. Dessverre begynner det nå å bli svært få servietter igjen, og jeg er redd det blir vanskelig å skaffe flere. Jeg har ikke sett servietter med dette motivet i butikkene de siste par årene.

Her er et bilde jeg har malt på lerret. Brita er klippet ut og "plantet" midt i vinterlandskapet. Litt tekst måtte selvfølgelig også være med.Å klippe og lime er etter min mening veldig moro. Her er noen enkle juletrær laget av sirkler i forskjellige størrelser. Dette er også en modell som egner seg til å lage sammen med barn. Det fine med disse trærne er at de står av seg selv. Oppskrift funnet på make-handmade.


6 kommentarer:

Sylke sa...

Så fint bildet ditt ble. Det er vel trender med servietter også, som med alt annet... Kanskje de dukker opp igjen om en stund :)

Vform sa...

Sååå fin tavla med Carl Larsson motiv!
OCH granarna var ju också en trevlig ide´:)
Ha det bra Janne!
Kram ♥

2ne sa...

Her var det mange flotte julesysler. Ønsker deg en flott adventsstund.

helle sa...

Hun er så yndig, jeg forstår godt du kan lide at lave julepynt med det motiv, og når du så til og med maler en baggrund med vinterlandskab og tekst bliver det til en ægte Janne kreation!

Nyd dagen
klem Helle

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Helt nydelig Janne!
Er så fint dette motivet av Carl Larsson, og med vakkert vinterlanskap og tekst, ble det bare nydelig!

Fine førjulsdager til deg!

reSIRIkulert sa...

Nydeleg julebilete, og papirtrea kjem eg til å setja meg ned og laga saman med prinsessa ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails