Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

søndag, mai 25

Tovede tøfler, dekorert hjerte og Stikk-ut tur

Et nytt par tøfler har sett dagens lys. Tøflene er strikket i Big Deligt fra Drops. Mønsteret er funnet på Drops sine nettsider. Disse blir gevinst på strikkekafè som husflidslaget arrangerer på tirsdag. Når man strikker i flerfarget garn er det så å si umulig å få tøfler, sokker og votter helt like. Men det må man bare godta  ...................


Mona Lisa er et yndet motiv hos meg. Her er et pyntehjerte med nettopp henne som hovedmotiv. På bildet har den berømte damen fått en kaffekopp i hånden. Etter som jeg er en skikkelig "kaffekjerring", så går dette motivet rett hjem hos meg.  Hjertet har jeg skåret ut med kontursag, for så å dekorere det etter beste evne.

I helga har vi vært på tur med campingvogna for første gang denne sesongen. Vi benyttet da anledningen til å ta noen Stikk-ut turer i Romsdalen.  Her er et bilde fra Eidskremheia som ligger 493m over havet.  Dette var en forholdsvis lang og delvis bratt tur, men utsikten fra toppen var lønn for strevet. Her ser vi ut mot Moldefjorden, Midsund og Aukra.

8 kommentarer:

Rita Follnes sa...

Ja, de blir nok varm og god til vinteren selv om de ikke frister nå. Nydelig hjerte du har laget. Ser ut som en fin tur, deilig å komme seg opp på en fjelltopp. Klem ;-)

Tovepia sa...

Tøflene var kjempefine og likte detaljen med knapp!
Litt flott at de ikke er heelt like:)
Nyt mai videre, må snart bevege meg på en topp jeg også :))

Ruths datter sa...

Her er du igang med vinterforberedelser. Vårme føtter,og på stikk ut. Vi har foreløpig bare to turer unnagjort. meekknoken og Lasken.
klem

Sylke sa...

Morsomme tøfler! Og Mona Lisa med kaffekopp var en artig idé... :)

Hantverkarglädje sa...

Nu skulle jag minsann njuta att ha dina tofflor på fötterna för jag bara fryser. Jag kom just hem och det är bara 6+ ute här nu, brrrr.Vi hade flera dagar 25-30+ och nu är det kallt.Dina tofflor ser alldeles mysiga och sköna ut.
Kan tänka mig att ni hade en skön tur uppe på fjället då vädret ser så vackert ut. Förresten så har jag en gång varit till Molde. I år hoppas jag få besöka Lofoten men vet inte ännu om det blir av.Lindas hobbyhjørne sa...

De var jo kjempefine :)
Jeg holder på med tøfler om kveldene også, er jo så lett å ha i hendene når man ser på tv og jeg vet at alle i familien kommer til å trenge det til vinteren!
Så fint det hjerte ditt er... nydelig <3
Tusen takk for koslig kommentar, klem.

helle sa...

Det er netop forskelligheden i futterne der gør dem endnu mere interessante synes jeg. Naturfarverne i garnet er skønne. Wow for en udsigt I har klatret op til!!

klem Helle

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei Janne! Så deilige tøfler - jeg er sikker på at vinneren som får dem blir kjempeglad! Og så herlig med en tur ut i det fri med campingvogn igjen! Det er deilig med en ny sesong, ikke sant! Vi reiser snart på vår tradisjonelle tidlige sommertur til Danmark, og jeg kan nesten ikke vente! Ønsker deg en flott helg! Klem Cathrine:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails