Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

søndag, mars 30

"Sysaker"

Å dekorer ting ved hjelp av maling, papir og litt annet småtteri er noe av det kjekkeste jeg vet. Her har en liten pappkoffert kjøpt hos Panduro blitt til et slags syskrin. Kofferten ble først grunnet med en lys grønn farge, og så var det bare å la fantasien gjøre resten.  Dette ble en av gevinstene ved forrige ukes møte i husflidslaget.

Oversiden av kofferten er dekorert sjablongmaling, frihåndsmaling og designpapir med symotiv. En liten saks er også festet som pynt på kofferten.


 

  Undersiden av kofferten.


Baksiden


 Små elementer fra en kakeserviett er brukt som dekor i siden.

Som så mange andre steder i Norge har vi også på Nordmøre hatt en fantastisk helg med sol og utevær. Selv om vi fortsatt bare har mars måned er det snart musører på bjørka, og det er  mange dager siden jeg så den første humla.  Tror aldri jeg har opplevd at våren har kommet så tidlig.


11 kommentarer:

Sylke sa...

Det ble en fin koffert! Praktisk med slike oppbevaringsmuligheter :) Her var det også sol i dag og muligheter til å sitte ute.

Edny sine puslerier sa...

Tenk å vinne en slik lekker koffert da! Og været må bare nytes. Tviler på om vi får oppleve en slik vinter (eller vår..) igjen!

Hantverkarboden sa...

Du milde tid så vacker koffert. Allra först trodde jag det var riktiga knappar men när jag läste så fick jag se att det var papper. Vädigt, väldigt fint designat.

Hantverkarglädje sa...

Den senaste kommentaren här skall vara från Hantverkarglädje och inte från Hantverkarboden. Hoppas det blir rätt nu.

Merethe sa...

Veldig fint syskrin/koffert.

helle sa...

Jeg kan sagtens følge dig i din skaberglæde når du sidder med alle dine fine ideer og dit dygtige håndelag (ikke at jeg kunne gøre dig det efter!) - men jeg genkender følelsen! Man er tabt for tid og sted, og helt optaget af projektet. Gætter at vinderen blev glad?

Klem Helle

Rita Follnes sa...

Du lager så nydelige ting så det er bare å fortsette og kose seg. Det er en deilig vår vi har, helt skjønn å komme hjem til. :-)

Vform sa...

Den kofferten skulle passa perfekt åt mig :) Har ingen ordning bland mina sysaker!
Dessutom är den jättefin och ide´rik!
Våren är också på gång här, om än lite senare än er kanske!
Ha en trevlig 1.a april!
KRAM!

Ruths datter sa...

For en flott koffert. heldig den som vant den sier nå jeg. Gleder meg til å komme til nordmøre i påsken. Håper været holder.
KLem

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Wow!
Med dine kreative evner blir alt så vakkert!
Flott dekorert:)

Ønsker deg ei fortsatt fin uke!

Käranån sa...

Det där syskrinet kunde jag behöva! Jättefint! Ha en bra helg!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails