Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

søndag, mars 23

Hjerte skåret ut i rakved

Forleden dag tok jeg et dykk i min haug med rakved (eller drivved som også mange kaller det). Jeg hadde egentlig ingen plan for hva jeg skulle lage, men som så mange ganger før ble en værslitt trefjøl til et hjerte. Dette hjertet fikk en litt annen form enn de hjertene jeg har skåret ut tidligere.  En heklerose malt med acrylmaling og noen penselstrøk i form av bladranker ble pynten denne gang.

På vei hjem fra hytta i ettermiddag kjørte vi over Atlanterhavsveien. Da måtte vi som så mange ganger før stoppe slik at jeg fikk ta en liten tur i fjæresteinene på skattejakt etter mer rakved.  Her ute er det alltid mye spennende å finne i fjæra, og jeg fant også denne gangen flere fjøler med en herlig patina skapt av sjø og vind. Jeg blir ekstra glad om jeg finner noen eksemplarer hvor rustne spikere har laget litt ekstra farge i treverket.9 kommentarer:

Barwitzki sa...

Veldig søt har du laget hjertet.
En riktig fin pynt. Og herlig å gå ute og finner skatter. Snill hilsen til deg sender Viola. Ha en hyggelig uke.

Vform sa...

JÄTTEFINT!
Önskar att det fortfarande fanns drivved vid våra stränder ...
Ha en fin vecka :)
Kram!

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Likte veldig godt formen på hjertet!
Og som deg synes jeg det blir ekstra fint om det har vært noen rustne spiker her og der:)
Vakkert dekorert!

Ønsker deg ei fortsatt fin uke!

Sylke sa...

Hjertet ditt ble kjempefint! Det spørs om det blir mange fremover som stopper på Atlanterhavsveien for å se etter rakved... ;)

Ruths datter sa...

Det hjertet ble fint du.Heklerosa ser ut som ei slje. Lekkert.
Klem

anneskreative sa...

Koselig "utehjerte" Gøy å pynte litt utendørs nå som våren kommer.
Jeg har strikket vognteppe på rundpinne,,,,og så klippet opp, fant ut at det var det raskeste når jeg strikker mønster.
Ha ne fin dag.
Anne

helle sa...

Hvor fint med hjerte, drivtømmer, maling og lidt hækleri! Der har været mange skibsforlis hvor du bor siden du kan samle så meget træ langs kysten.

Klem Helle

Edny sine puslerier sa...

Atter et fint og koselig produkt fra deg. Har aldri leitet etter skatter ved Atlanterhavsveien, men kjørte der senest på mandag. Det er så flott! Har tante på Averøya;)

Merethe sa...

Som alltid!! nydelig hjerte. Hvordan sag er det du bruker når du sager ut alle dine vakre hjerter? Er helt forelsket i det du lager av rakved. Skulle dratt på skattejakt etter rakved, men tror ikke det er rare greiene en finner langs Mjøsa :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails