Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

mandag, februar 3

Lue strikket etter mønster fra Drops design

Det er sjelden jeg strikker luer jeg er helt fornøyd med. Det er mulig årsaken er at jeg ikke er særlig fin i lue, men denne lua strikket av garnet Eskimo kan jeg gå god for. Fasongen passet meg ganske godt, og lua var meget rask å strikke. Det er godt mulig å strikke den på en kveld.  Modellen heter Ariel.Det har vært mye småstrikk i det siste. Her er en hals og en lue strikket i garn fra Rauma. Oppskriften på halsen fant jeg på nettsidene til Pickles.9 kommentarer:

Edny sine puslerier sa...

Den lua ser jo kjempefin ut! Jeg kjenner til de "anti-lue-greiene", for jeg følte meg helt tussete i lue. Men Birgitte ga seg ikke før hun hadde funnet en modell som passet meg, -det ble faktisk to. Og nå bruker jeg lue hver dag jeg går på tur;)

Kirsti sa...

Så fine luer! Mi favorittlue er nesten utslitt så jeg burde absolutt strikke en ny, kanskje det blir denne lua fra Drops:)

toves sammensurium sa...

Å så godt jeg likte den øverste luen,må se om ikke jeg finner oppskriften og så skal jeg jammen svinge meg med strikkepinnene jeg også !!!!
Takkf or inspirasjonen!
Tove :)

Tovepia sa...

Du sitter ikke på latsida du heller:))
Slike luer kler jeg også til nød, den må ruve litt, så denne var flott!
Twisted neck er en flott hals, strikket noen av dem selv.
Ha ei god uke, klem fra mæ;)

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei Janne!
Den første luen i Eskimo garn likte jeg veldig godt! Jeg kjenner meg godt igjen på det med å kle lue eller ei, og har funnet ut at alpeluefasongen passer meg i grunnen ganske godt!

Takk for kommentar vedr. Mariuslue med taggekant, ja, den ble fin, synes jeg!

Ønsker deg en fin, din dag!

Klem Cathrine :-)

helle sa...

Farven på din nystrikkede hue er skøn, jeg er sikker på at du ser fortrinlig ud i den Janne!

Klem Helle

Sylke sa...

Fine luer, spesielt den øverste! Har selv Eskimo liggende og ikke lyst til å strikke et par tøfler til - kanskje det blir lue her også, vi får se! Akkurat nå holder jeg på med en lue i Alpakka :)

helle sa...

Velkommen i klubben kære Janne, i klubben for alle os med samlermani!

God weekend, klem Helle

Hantverkarglädje sa...

Ibland behöver man även sticka lite. Det är ju enklare än allt annat på så vis att man inte behöver dra fram alla möjliga små saker.
Dina mössor var alldeles trevliga och såna behövs ju alltid i vårt kalla norden. Även jag har stickat en del men just nu gör jag lite barbie kläder till barnbarnet.
Önskar dig en skön söndag.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails