Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

søndag, februar 9

Hjerte med engledekor og hekla ugler i mosen

Hjerter, engler og fugler er mine favorittobjekter når jeg skal foreta meg noe kreativt. Dette hjertet fikk en engel som hovedmotiv. Tekst er også noe jeg liker å ta med i prosjektene mine. Men jeg må innrømme at det ikke alltid føles riktig å leve opp til teksten på hjertet. Vi lever i et tøff verden, og det gjelder å ha spisse albuer. Å være god og snill er dessverre ikke nok lenger.........
Hos Drops Design fant jeg oppskrift på koselige hekla ugler. Disse har jeg tenkt å bruke til pynt ute. Har planer om å hekle lignende ugler med tykt garn og tykke pinner. Kanskje jeg får redusert garnlageret en smule ..............


Som bildene over viser, så er det lite som minner om vinter her i Kristiansundsområdet. Vi har hatt tørt vær og mye sol helt siden siste halvdel av desember.  Det er knapt nok snø på fjelltoppene. Men når det er sagt, må jeg innrømme at jeg aldri har hatt så mange fine turer i skog og mark på denne tiden før.  På grunn av en lengre periode med kuldegrader, er bakken hard og tørr, og man kan neppe ønske seg flottere turterreng. Bildet under er tatt på dagens trimtur............


11 kommentarer:

Edny sine puslerier sa...

Nydelig hjerte! Men du har rett i at det dessverre så er det ikke nok å være bare god og snill alltid.. Så tøffe og koselige ugler du har laget! De er jo fine over alt;) Til og med ugler i mosen;)

Kjellfrid Berg sa...

Hei på deg! Jeg liker det du lager veldig godt! Kikker ofte på bloggen din da det er god inspirasjon for meg...Synes vi skal være snille, jeg,og så kan vi spisse albuene en gang i blant ved behov! :-) Snøen kunne vært litt jevnere fordelt, forresten. Vi er på hytta og kan ikke se ut av vinduene da snøen går i ett fra taket ned. Ønsker meg en solskinnsdag her snart, så skal jeg ut og måke litt foran vinduene så vi kan se litt ut! :-)

Rita Follnes sa...

Det var et nydelig hjerte og fine ugler i vakre farger. Vi har vel noe av det samme været, men jeg er fornøyd. Er så smått begynt å vente på våren. ;-)

Annelive sa...

Hei.
Flott blogg du har med mange kreative og inspirerende bilder og prosjekter. Håper det er greit at jeg linker til deg.
Hilsen
Annelive

Siri sa...

Søte ting og herlige bilder:-)

Birgitte sa...

For et flott og detaljrikt hjerteoppheng!

Vform sa...

Både hjärtat och de virkade ugglorna är underbara!
Precis det DU KAN :)
Vi har litet snö kvar, men plusgrader, så snart är borta!
Jättefin bild!
Ha det gott! Kram ♥

Sylke sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Sylke sa...

Uglene var spesielt søte. De passer så godt i treet!

Tenk at det er helt bart hos dere - her har det regnet siden søndag, men det er fortsatt snø igjen, og jeg håper på mer snø og kaldere dager... ;)

Turid sa...

Hei på deg og takk for sist - du er fortsatt like inspirerende og kreativ som du hele tida har vært her på bloggen . Kjempe nydelige hjerter du har laga , uglene var også søte , selv om ikke æ helt har falt for dem som pynt - dem var no søt .
Prøver å komme skikkelig igang med bloggen igjen - vil ikke miste alle dåkker bloggvennan mine -høres.

Ruths datter sa...

Ikke noe vinter her heller du. Uglene er supersøte. Fint til pynt både ute og inne. Jeg greier nok heller ikke å leve etter teksten på dine fine hjerter.
Smil fra meg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails