Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

tirsdag, april 16

Rustikk engel i rakved, loppefunn og ny, fin cd av Elg

I påsken var vi på skattejakt ved Atlanterhavsveien. Og skattene jeg jaktet på var atter en gang rakved. Mye rustikt og fint å finne der ute ved havet.  Her er en engel jeg har sagd ut av noen av materialene jeg fikk med meg hjem. Den har fått litt pynt i form av en blonde rundt halsen, og litt hvit maling på tuppen av vingene. Ellers får den være akkurat så rustikk som materialene tilsier. Å lage figurer av dette materialet er nesten blitt en hobbyfavoritt hos meg, og jeg gleder meg til varmere dager og flere turer langs strandkanten og ved havet.

I helgen var jeg på årets første loppis. Som vanlig kjøpte jeg en del broderier og gamle grytelapper. Men det jeg ble mest glad for var denne esken med lego som man trygt kan si ikke er av nyere dato.  Trolig er den fra den tiden da jeg selv var barn.  Prisen står på esken, og den kostet den gang den nette sum av kr. 19,80. Esken og legoklossene var i meget god stand, og jeg kommer til å bruke den som pynt sammen med andre ting fra samme aldersklasse.Til slutt vil jeg anbefale en cd jeg har kjøpt. Det er den siste platen av Elg. En nydelig samling av melodier som alle er verd å høre på. Min favoritt på platen heter "Lucky one".
Den handler om en fugl, og refrenget lyder slik :

Bird on the wire you´re the lucky one
you can fly away into the morning sun
while me & myself are stuck right here
and most likely gonna get nowhere 


10 kommentarer:

Ruths datter sa...

Nå har jeg lyttet til Elgen hele to ganger. Nydelig sang. Min mann og jeg var på konsert med han et år i januar i forbindelse med operauken i Kr.sund. Fantastisk konsert på Grand Hotell. Kan tenke meg å kjøpe denne cd en ja. Engelen din er flott. Jeg leter også i fjæra på Averøya. Vi har strand 100 meter fra hytta. Må nok se om jeg finner noe til sommeren.
Klem

anneskreative sa...

For en fin engel,,,,,den varianten likte jeg,,,,
Slik lego husker jeg godt, det var jo slik den var i begynnelsen,,,,hul inni.
Moro å ha,,,,
Ha en fin uke videre
Anne

Edny sine puslerier sa...

Snakk om engel med sjel! Så skjønn! Jeg har og rekved fra Averøya;) Var på jakt sammen med søskenbarnet mitt:) Elg er veldig flink.

Sylke sa...

Liker dine rekved-kreasjoner, også denne! Røft og litt søtt samtidig :)

Ha en fortsatt god uke!

Klem

Lovise sa...

Hei hei.
Det er lenge siden jeg har vært innom hos deg, og jeg ser du fortsatt er i full drift med dine nydelige ting. jeg lurer på om det er mulig å komme med et lite ønske til deg? Jeg ønsker meg en gammeldags sendingskurv om du skjønner hva jeg mener. Er det noe du kunne tenke deg å male på?

Dordis kreative glede sa...

Takk for koselige kommentarer inne hos meg :) ser at vi begge er i englehumør om dagen ;) likte din veldig godt, stram i formen, samtidig som den er myk, vakker. Ha en fortsatt kreativ uke :)

farmor sa...

Jeg er så svak for engler og disse var bare såå flotte, Janne. Ønsker deg fortsatt fin uke.
Farmor

Mona sa...

Nydelig engel du har laget. God helg.

helle sa...

Strukturen i drivtømmeret minder om folderen i englens kjortel, du har et fabelagtigt øje for disse vigtige detaljer!
Lego i original æske ligner et lille kup, og er særdeles dekorativt sammen med din øvrige samling.

Klem Helle

Merethe sa...

Enda en nydelig engel!! Disse er helt bedårende vakre. Ha fine dager i våren. Klem Merethe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails