Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

lørdag, november 28

"Ny snømann", julekaker og award

Vi har ennå ikke hatt snø her på kysten, men det er ikke til hinder for at en og annen snømann dukker opp. I hvertfall gjør de det her hos meg. Som jeg kanskje har nevnt tidligere er jeg litt hekta på snømenn - så det kommer sikkert flere......


Julebaksten har nå startet her i huset. Har nå tre slag "i boks", og i går ettermiddag bakte jeg sjakkruter. De er populære hos oss, og samtidig er de også dekorative.

Award
Jeg har vært så heldig å få en award fra Barbro, som har bloggen Barbros lille atelier. Hun er en svært kreativ dame, og jeg besøker bloggen hennes ofte. Her finnes de lekreste ting skapt med tekstil, symaskin og en god porsjon livlig fantasi. I tillegg lager hun også mye annet. Tusen takk Barbro!

I utgangspunktet skal jeg vel spre denne awarden videre til femten nye bloggbekjentskaper. Men saken er den at jeg ikke har hatt tid til å surfe så mye rundt for å "sjekke nye bekjentskaper". Men jeg vet det finnes utrolig mange kreative sjeler der ute, og jeg er imponert over det mangfold av inspirerende blogger som finnes. For det meste har jeg kontakt med skandinaviske bloggere, for jeg har ikke tid til å skrive innlegg både på norsk og engelsk. Men jeg skulle gjerne ha utvidet horisonten litt. Da får man jo også frisket opp engelskkunnskapene samtidig.

Så jeg velger og spre denne awarden til mine faste bloggvenner som titter innom med koselig kommentarer, tips og råd. Ikke minst setter jeg pris på matoppskrifter som blir publisert her inne. Tusen takk alle sammen - dere fortjener alle en award.

18 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Snømannskiltet ditt var helt nydelig!! Utrolig herlig og skjønt motiv:-) Så fint det må være å henge et sånt skilt på utsiden. Pynter virkelig opp med et slikt skilt utforbi inngangspartiet. Kan ikke annet enn å si meg enig med teksten....

Tre slag i boks allerede, Janne?? Hjelpe meg, for et rivjern du er! De sjakkrutene er kjempegode!

Tusen takk for flotte ord - det varmer! Ha en flott adventshelg!

Klem Barbro

Anne sa...

Hei:)
Herlig motiv:) Kjempe fint skilt!
Så effektiv du er som har bakt 3 slag julekaker allerede!
Ha en fortsatt fin helg!

Min stil sa...

Så flott snømannskilt, helt hærlig!
Ønsker deg ei fin helg.
Klæm Susanne

Tovepia sa...

Herlig skilt du har laget igjen! Du er så flink med penselen!
Her bakes det ikke, men skulle gjerne kommet en tur på kaffe og smakt på de rutene;)
Ha ei trivelig helg og klem;)

Klarafina sa...

Sjakkruter er en favoritt fra jeg var barn.....sparer de brune rutene til sist ;)

Vform sa...

Grattis till awarden...den är du värd!
Jättefin snögubbe du målat!
Du är så duktig att måla!

Fortsatt fin advent!
Kram V.

Stubbetufsa sa...

Gratulerer med utmerkelse! Du lager fin snemann, det er å rope på sneen, ja!
Og så allerede begynt kakebakingen!
Ha ei fin helg!

Anonym sa...

Hei.Nydelig snømann igjen.Du er kjempe flink.Er det ikke kommet snø på Storbakken da.Det er det nede i Flasetsundet..Ønsker deg en riktig fin førjulshelg.Klem fra Bodil..

Samtal från min trädgård sa...

Åh, schackrutor som jag aldrig lyckas med! Har också julbak men i frysen, 3 eller 4 sorter tror jag plus mjuk pepparkaka och kladdkaka, en bra chokladkaka, som man enkelt kan muntra upp med glass, grädde eller frukt. Och vi ska inte ens vara hemma i jul, men det blir väl lite besök innan och då är det bra att ha.
Så fin tomte du gjort!

Litt av Mitt sa...

Så herlig snømann! Du har som vanlig lagd mye fint i det siste, likte veldig godt bildet i forrige innlegg :) Skjer litt mye her for tiden så jeg får ikke vært så mye på nettet som jeg ønsker.. Men jeg er innom sånn med ujevne mellomrom ;)

Shabbycharm sa...

så koselig med en Award, fult fortjent. her er det ikke blitt laget noen ting til jul.har ligget med ryggen igjen, men jula kommer vel alikavel tenker jeg. får se om jeg får laget en adventstake da;O)
ha en fin 1 söndag i advent.
klem bella

Käranån sa...

Härlig snöbubbe, jag önskar samma sak, låt det snöa!! Här har vi inte fått snö ännu, grått och trist väder! Schackrutorna ser goda ut, och grattis till awarden!

Synnøve Olava sa...

Åhh, den snømannen er kejmpekoselig! Den får meg til å lengte etter snø til Jul... :O)

Det er nemlig lite med snø her jeg bor også!

ha en fin 1. advents dag!

yesheimen sa...

Hei. Du er så fantastisk flink til å male. Har fått med meg noen av dine snømenn ja. Men hvorfor ikke, det er jo ikke så mye snø i Kristiansund.
Sjakkruter bakte jeg alltid før, for "storebarna" mine ville ha det, men akkurat nå er vi inne i en periode kor det ikke blir spist noe særlig. Får se senere når Linnea blir større.

Nyt adventskvelden.
Klem Ann<3

anneskreative sa...

Så flink du har vært....med 4 slag i boks allerede,,,her kun laga Sara Bernard enå jeg,,,,men det kommer,,,,,
skal ha noen hele dager fri fra jobb,,,,og det er så deilig og tenke på,,,fri en hel hverdag,,,,en dag som bare er min,,,,luksus,,,,
Kos deg videre med snømenn og kaker...
Klem Anne

Mitt hvite hus sa...

Heisan Janne..

så flott header du har..

og skiltet ditt er virkleig flott og stemningsfullt...har du malt det selv?

Flink du er som har kommet godt i gang med julebaksten...

her blir det bakt bare noen få sorter...

Ønsker deg en fin uke...
Klem kesrtin

GryNoKa sa...

Så flink du er, både å male og å bake. Her er det full planlegging og kaos....har 50 årsdag på søndag og skal ha dameselskap to søndager på rad... med aktiviteter. Mannen min jobber som inspektør og er i Polen for tiden.. Så da blir det sånn...det blir nok gøy.
Så baking av julekaker får jeg ta etter hvert....
Ha ei flott Adventsuke Janne.
Klem : )

oline's skattekammer sa...

Hei igjen, en stund siden sist, men tiden bare fyker avsted! Nyddelig skilt, og igang med bakinga?! Du er jammen det kjempeflink! Ja kaketine som jeg holdt på med, og holder på med ei til nå! Jepp, JdL bladet var fullt av stemning, kos, gode råd og tips. På uglansa papir gir det en nydelig virkning. Jeg nyter dewt enda! Ha en fin første uke i advent!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails