Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

mandag, juni 5

Pute med ullbroderi

I februar var ullbroderi temaet i Frei husflidslag. Vi trykte mønster med trykkblokkene vi vanligvis bruker til dekorering av skinnfeller. Deretter ble det brodert med ulltråd over det trykte mønsteret. Jeg valgte å lage pute av mitt broderi. I disse dager ble puta ferdig og fikk plass i sofaen. Ting tar tid...............8 kommentarer:

Tussilago sa...

Dette var en spennende måte å kombinere trykk og broderi på. Liker at du har sort stoff som bakgrunn, det gir en elegant kontrast. tror ikke det er hvitt, men blåtoner som skal matche interiør og tapet i stua? Du er så flink med alt du gjør, stilsikkert og elegant!

Sylke Feldhusen sa...

Veldig fin og stilfull pute, riktig elegant!

Hantverkarglädje sa...

Väldigt fin kudde. Måste vara spännande att testa sådant. Färgerna du har valt passar dessutom i vilken soffa som helst. Mycket intressant att få se olika kombinationer.

Mina fotostunder sa...

Mycket vacker kudde och broderi!

Torunn sa...

Så flott!

Ønsker en fortsatt fin dag :)

Barwitzki sa...

Veldig god ser ut pude... deilig med fin broderi.
Hilsen til deg. God sommerdager fortsatt. Viola

الصفوة جروب sa...

شركة امست للتنظيف افضل شركة لتنظيف المنازل والشقق والفللوالبيوت والمجالس والكنب والمفروشات والخزانات بالقطيف والمنطقة الشرقية لديها عمالة مدربة وخصومات هائلة طما توفر خدمات مكافحة الحشرات ورش المبيدات بالقطيف باسعار رخيصة ومناسبة وخصومات هائلة

شركة امست للتنظيف

امست للنظافة القطيف
شركة امست لمكافحة الحشرات
شركة امست لرش المبيدات

الصفوة جروب sa...

مغسلة الجبر
مغاسل الجبر للتنظيف
مغاسل الجبر بالرياض
مغسلة الجبر للتنظيف

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails