Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

søndag, september 4

Klesklypepose

Forrige uke startet høst/vintersesongen i Frei husflidslag. Første tema bestod i å sy en pose for oppbevaring av klesklyper.  En morsom oppgave. De fleste ble så ivrige at kaffepausen stod på spill. I utgangspunktet trodde jeg dette var en vanskelig oppgave, men med god veiledning fra vår sømspesialist, gikk det som en drøm. Denne posen er nok ikke perfekt, men skal prøve å forbedre meg på noen nye poseprosjekter i mørke høst og vinterkvelder.
6 kommentarer:

Sylke Feldhusen sa...

Hei Janne, dette ble en fin pose! De er jo så praktiske og flott å gi bort som gaver.
Takk for hyggelig kommentar hos meg! Min datter bor også i området, noen timer unna ;) - Hvis du får lyst til å strikke sokkene mine, kan jeg sende deg mønsteret ;)
Ha en god kommende uke!

Tussilago sa...

Posen var flott! Syns du skal være fornøyd med den! men så kreativ som du er, så regner jeg med vi får se varianter med ulike dekorasjoner på. Jeg har en slik pose selv, sydd av ei venninne, og den bruker jeg hele tiden. Slike poser er kjempepraktiske! Når jeg henger opp klær og trenger å ha begge hender fri, da henger jeg kroken i et bånd jeg har rundt halsen og har kort vei til klesklypene;)

amo sin blogg sa...

Smart pose.
Slik skulle eg ha hatt forstår eg.
Takk for fine kommentarar hos meg.

Ynskjer deg ei fin veke.
helsing Anne-Mari

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Ja, den var fin! Jeg har fått en klypepose fra England, og er veldig glad i den! Nå mangler jeg bare et gammeldags klesstativ i hagen! Ha en fortsatt fin uke! Klem Cathrine :-)

Siri sa...

Fin og praktisk pose:-) TAkk for nok en trivelig tilbakemld. Det var så moro å arr. sykurs - og jeg har allerede 5 deltakere som er klar for nytt kurs etter jul:-) Nye bilder kommer etterhvert:-)

Ruths datter sa...

Stilig pose da. Dere er flinke på Frei.
Lærer mye.
Klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails