Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

tirsdag, juni 14

Sommerbilde til hagen

Har laget et nytt sommerbilde til hagen. Synes det er kjekt med litt sommerpynt i tillegg til blomster i krukker og potter. Bildet er laget i en kombinasjon av frihåndsmaling og sjablonering. Det ser ut til at sommeren nå er kommet til Nordvestlandet, og da blir det spesielt kjekt å pusle rundt i hage og uterom.
 
6 kommentarer:

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Så fint sommerbilde! Ja, det er fint nå om dagen, og hyggelig med litt fint vær og blomster som trives! Ønsker deg en fin tid fremover, og en riktig god sommer! Klem Cathrine :-)

Sylke Feldhusen sa...

Veldig koselig sommerbilde! Det hadde sikkert også gjort seg rundt blomsten, som en pyntet krukke... ;)

Hantverkarglädje sa...

Inspirerande med lite sommarbilder. Jag borde också få något nytt till sommarstugan, något somrigt och vackert. Lovas regn här hela helgen så jag hoppas det blir lite kreativt inomhus hos mig. Inget glädjande annars med regn men även det behövs. Ha en skön sommar.

Ruths datter sa...

Lekkert bilde. Veldig trivelig og sommerfølelsen er der.
KLem

Tussilago sa...

Du er så flink til å lage slike dekorasjoner! Dette sommerbildet var flott og ga god sommerstemning. Fortsatt god sommer til deg, fra ei som er tilbake i bloggverden igjen. Hilsen meg

Barwitzki sa...

Vakker :-)) Flott sommerbildet har du laget.
Ha god sommer fortsatt. Vi hadde i går regenvær, men sommer kommer tilbake :-)))
Hilsen fra Viola

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails