Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

mandag, mai 25

Auksjonskjøp

Forrige helg var jeg så heldig å skaffe meg noen riktig flotte bundadsvotter/hansker på auksjon. De var godt brukt, men i høyeste grad verd prisen jeg måtte betale. Det er jo også sjarmerende å se bevisene på at de en gang i tiden har vært brukt (litt stopping her og der). Hanskene har et hull i ene fingeren, men jeg tror ikke jeg vil stoppe det igjen. De skal få være slik de var siste gang de ble brukt. For meg var disse et scoop.

 

 Fikk også med meg hjem to gamle kjeksbokser. Jeg samler på slike, så dette blir et fint tilskudd i samlingen. Den røde har jeg tenkt å bruke som pynt til jul, sammen med andre gamle ting i rødt.5 kommentarer:

Sylke Feldhusen sa...

Det er et flott stykke håndarbeid du har kjøpt. Kanskje du kopierer vottene? Du er jo så kreativ ;)

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Ja, dette var litt av et varp! Tenk, så mye arbeide det ligger bak broderiene! De vil være fine å bruke som pynt, tenker jeg! På syrommet mitt har jeg samlet noen gamle bunadsdeler, og de inspirerer meg når jeg syr! Klem Cathrine :-)

Barwitzki sa...

Så herlige vanter og votter har du kjøpt... fantastiske broderie. Gleder meg å se :-))) Takk for bildene.
Ha en riktig god uke.
Klem fra Viola

Vform sa...

Ibland har man tur och hittar det man vill ha!
... och du hittade så vackra vantar :) Grattis!
Kram!

Hantverkarglädje sa...

De va de finaste vantar jag någonsin sett. Dem kunde man bara ha som prydnad någonstans då de är så vackra. Du kan apa efter och göra helt nya med samma mönster till dig själv men det kan jag tänka mig är mycket jobb. Ha det gott.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails