Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

torsdag, april 30

Gjenbruk av sengetøy ble til undertøyspose

Jeg har samlet en del gamle dynetrekk i pastellfarger i den hensikt å bruke dem i et eller annet syprosjekt. For noen uker siden kom jeg i symodus, og sydde da en del poser i lappesøm, som kan brukes til å oppbevare undertøy i når man er på reise.  Vanligvis har jeg  puttet undertøyet i en plastpose i kofferten, noe det nå blir slutt på.  Det er mye bedre å bruke en bomullspose istedet for en tett plastpose til slike formål. Initialer er laget ved hjelp at tekstilfarge og sjablong.

9 kommentarer:

Vform sa...

Hej Janne! Här är 1 maj en röd dag i almanackan ... och därför är kvällen före (30.4.) en inledning på våren! Dans i centrum och allmän "mat & dryck-kväll" :) Här har min man gjort god mat ... medan jag har målat ;) ;)
Tygpåsarna du sytt är för mig ett minne från skolan ... vi sydde sådana som handarbetspåsar eller gymnastikpåsar! Har en röd-rutig med mitt namn på från 60-talet! :)
Må gott ... kramar!!

Siri sa...

Nydelige mønstre og farger! Jeg er så glad i gjenbruk. Du har virkelig fått det til her!

Edny sine puslerier sa...

Så koselige poser da! Fine og praktiske på tur, og ekstra kjekt når det er gjenbruk i tillegg;) Håper du får ei fin langhelg!

Ruths datter sa...

Oj de var lekre du. Luksuspakninger til undertøyet.
God helg

Barbros lille atelier sa...

Så lekre!!

Sylke Feldhusen sa...

Veldig lurt prosjekt! Stoffbitene er så godt satt sammen, det gir et nytt inntrykk i forhold til det originale dynetrekket!

Gry Karlsen sa...

Hei!
Kjempefine poser og masse annet fint du har laget, har vært og sett litt på det siste du har laget!. Ønsker deg fine maidager!
Klem fra Gry :)

reSIRIkulert sa...

Praktiske, og så sååå fine ♥

Hantverkarglädje sa...

Dina påsar är väldigt vackra i pastellfärger. Så borde också jag göra för att ha lite snyggare än plastpåsar i resväskan. Dessutom kan såna påsar passa bra som presentpåsar också. Man skulle även slippa en hel del stuvbitar på så sätt. Ha en bra början på maj.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails