Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

fredag, september 26

Et nytt bilde med fuglemotiv og nytt strikkeprosjekt

Som nevnt før, så står fuglene mitt hjerte nært. Av den grunn blir mye av det jeg lager relatert til disse små, søte skapningene. For det er småfuglene jeg liker aller best..........

Her er et "laaangt" bilde med både fugl og rede. Kanskje ikke det mest betegnende bilde for årstiden vi er inne i nå, men snart er våren her igjen.De fleste strikkeinteresserte har vel fått med seg at retrojakken er blitt svørt populær. Hver gang jeg har vært innom Corianders Hus her i Kristiansund har jeg vurdert å kjøpe garn til denne jakken.  Nå som sommervarmen er over og det blir flere innekvelder, passet det godt å starte med et slikt større prosjekt. Men egnetlig ikke så stort likevel, for Nepal er et relativt tykt garn, og pinnene er nr. 6. Dermed går det fort framover. Jeg valgte gråblå bunnfarge og rosa striper. Gleder meg til å kunne begynne rundstrikking øverst med masse farger.


7 kommentarer:

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Fikk ikke med meg dette innlegget da jeg var innom i gårkveld og så de fine tøfflene:)
Så flott bilde!
Så koselig med disse småfuglene:)
Og nytt strikkeprosjekt også, spennende!
Har nettopp fått ferdig en genser i rillestrikk og er klar for nytt prosjekt:))
Ønsker deg ei fin helg!

Vform sa...

Jättefint, både fågelbilden, texten och stickningen!
Önskar dig en skön helg :)

reSIRIkulert sa...

Det er så fint å koma innom for å beundra dei flotte bileta dine. Eg elskar alle fuglane dine, og når du tek med nokre vel utvalgte ord, gjer det bileta komplett!
Siri

Birgitte sa...

Så utrolig fint bilde! Mange fine detaljer og et fint ordtak. Stilig utforming på det avlange lerretet. Det passer godt med jakkestrikking i helgen, nå som stormen herjer ute:) Her er planen klar for vottestrikking:)

Edny sine puslerier sa...

Herlig bilde og tekst. Og denne jakken blir nok god utover høsten og vinteren. Nå skal jeg se om det blir litt produksjon i symaskinen. Må få opp dampen om det skal bli noe å selge på messe. God helg i ruskeværet!

Sylke sa...

Koselig bilde du har malt, jeg liker fargene du har brukt! Og jakka di blir sikkert fin!

Hantverkarglädje sa...

Dina tavlor beundrar jag mycket varje gång. Ingen skillnad om det är vår eller höst med fåglar, som du säger så kommer ju våren igen.
Oj vad roligt det måste vara att sticka något med stickor nr 6. Kanske skulle jag klara något sådant för nuförtiden har jag svårt att få arbetet klart. Önskar dig en skön helg.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails