Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

fredag, mars 8

Soria Moria-motiv og nok et par tova votter

Er nok litt i Teodor Kittelsen-modus for tiden, og vender stadig tilbake til hans motiver. Her er nok et nøkkelskap inspirert av denne maleren, og denne gangen har jeg ikke brukt andre hjelpemidler enn pensel og malig. Motivet er nok så mye brukt, at det snart er oppbrukt, men jeg liker det likevel. Og jeg kommer helt sikkert til å bruke det igjen :)  Når jeg ser dette bildet tenker jeg på alle som higer av sted i hverdagen, stadig på jakt etter materielle goder, og med få tanker på å "leve" slik det sikkert var meningen vil skulle leve. Egentlig er jeg litt misunnelig på denne karen :)I vottemodus er jeg vel også, selv om sesongen snart er på hell. Men det kommer nye vintre, og nye kuldeperioder, så vottene blir vel gode å ha uansett.  Disse har jeg gitt bort i gave. Det er vanskelig å ta bilder innendørs for tiden, så løsningen blir å bruke blits. Men resultatet blir ikke så bra.

 
Da vil jeg si gratulere med dagen til alle av hunkjønn, og samtidig ønske en riktig god helg. Selv må jeg nok tilbringe helgen med lommetørkle og halspastiller innen rekkevidde, for nå har vinterforkjølelsen innhentet meg (den kom sent i år :) )

10 kommentarer:

helle sa...

Åh jamen rigtig god bedring Janne, håber forkølelsen fortager sig hurtigt. Brug chancen til at tage det roligt som fyren på motivet til det skønne skab du har malet. En god ide med et maleri på døren, det har jeg ikke set så tit før!

Klem Helle:--

Ruths datter sa...

Kjempefint bilde på skapet, og de vottene kunne jeg tenkt meg nå. Her snør det i New York i dag. Vi skal ut på vandring nå. Gå til helt sør på Manhattan. Ønsker deg ei gog helserik helg

Kjellfrid Berg sa...

Blir alltid fasinert av det du lager! Litt i samme gate som det jeg liker å holde på med. Du er kjempekreativ! God helg til deg!

Tussi sa...

Ja, tenk om vi kunne tatt livet med ro på samme måten som den karen - det hadde vært noe! Men vi KAN faktisk det, innimellom. Om vi prioriterer riktig :) Du er en racer på disse prosjektene dine, og spesielt med penselen.
Ha en fin og avslappet helg :)

Orlaug sa...

Flott maling og fott motiv!
Og jammen var vottane flotte òg.
God helg!

Siv sa...

Som vanlig mye fint å se her på bloggen din.
God helg og god bedring! :o)

Klarafina sa...

Blir aldri lei av slike koselige motiv :)

h.espe sa...

Jeg blir helt stum av beundring, du er bare sååå utrolig flink, ja en stor kunstner er du! Utrolig flott motiv du har malt!!

Fin søndagskveld til deg!

Klem fra Hildegunn

Alvas hobby sa...

Vakkert motiv!
Og flotte tova votter:)
Ønsker deg god bedring med forkjølelsen.

Anonym sa...

Nyydelig motiv,blir like imponert hver gang jeg åpner bloggen din. :) Og vottene var bare superlekre. :)
Klem Mette.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails