Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

mandag, juni 8

Fretex-besøk

I helga har jeg vært på jentetur til Trondheim, og i trønderhovedstaden finnes også en Fretex-butikk, som er et besøk verd. Det er alltid spennende å besøke bruktbutikker, og som vanlig går jeg ikke ut døra tomhendt. Denne gangen endte jeg opp med en haug tynt vevgarn i et stort spekter av fargenyanser, to søte små lysestaker som passer til skapet i stua, samt et brodert rokokkobilde som jeg skal bruke i et eller annet syprosjekt. Ganske fornøyd med handelen egentlig. Spesielt glad for alt det fine garnet, som jeg skal bruke til applikering sammen med ullfilten som jeg kjøpte hos Stoff og Stils nye butikk i Trondheim.


4 kommentarer:

oline's skattekammer sa...

Hei igjen! Alt det fine garnet,da, og de kjempesøte lysestakene!! Blir spennende å se hobbyprosjektene dine fremover skjønner jeg!! Ha en hyggelig uke! P.s. kjempeglad i blandaball og!!!

Alvas hjørne sa...

De lysestakene var sååå nydelige!
Og så kjekt med alt det flotte garnet..har en eske selv, som jeg fant på et loppemarked:)
Måtte le litt av kommentaren med skjærene..selv om det er veldig irriterende at en ikke kan få ha i fred maten sin..de er utrolig frekke..her er det katten som står for slike ting,han er bare så nysgjerrig:)
Ha en flott dag!!

fin i formen - Margrethe sa...

Hei! Så heldig å finne slike skatter. Det broderte bildet er jo flott å bruke i et syprosjekt som du nevner, og garn har en alltid brukt for :)

Matja sa...

Wow,så mye fint du har funnet.Lekkert garn og nydelige lysestaker.
Så i siste nr.av bladet Norsk husflid et gulvteppe laget av strameibilder.Foret og kantet med kraftig linstoff.Utrolig stilig.
Bildet er hentet fra boken:Sjarmerende gjenbruk av Ellen Syrop/Hanna Kristinsdottir,Gyldendal,2009.
Ønsker deg en flott og kreativ uke:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails