Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

torsdag, desember 25

1. juledags morgen

Alt julestress er lagt seg, man trenger ikke å ha tusen huskelapper lenger, eller springe rundt med strykejern i hånden. Personlig synes jeg første juledags morgen er den beste i hele julen. Da kan man ha tid til å sette seg ned med kaffekoppen og virkelig kjenne at freden har senket seg. Det eneste jeg har gjort hittil i dag, er å lage trollkrem til krumkakene (som jeg har fått av min mor). Jeg lurte litt gelatin i kremen i håp om at den ikke skal falle sammen. Så får jeg se hva som skjer utpå ettermiddagen.

I stuevinduet nytes nå synet av amaryllisen som sprang ut i blomst bitte lille julaften. Akkurat som bestilt. Jeg har også opplevd at den har vært ferdig blomstret til jul. Eller at den har blomstret uti midten av januar en gang. Men denne gangen var jeg altså heldig.
3 kommentarer:

Trollkåno sa...

Fantastisk flott dem amaryllisen din. Ikkje verst å ha so god timing
på blomstringa.
Etter juleselskapet har roen senka seg her i heimen òg.
GOD ROMJUL!

Nunne sa...

I fjor til jul fikk jeg en svær rød amaryllis...den var så nydelig og min første av sitt slag. Men da den var ferdig blomstret holdt jeg på å kaste den.
Heldigvis var det ei innom her som sa jeg skulle bare klippe av den og sette den vekk og glemme den.
Jeg så gjorde. I vinduet på lekerommet. Bak gardinet. Der har den stått og aldri fått noenting.
Da jeg vasket til jul, kom den naturligvis fram...kanskje det var den 21?? husk ikke helt..
Tok den inn i stua under et vinduslys og gav den vann.. Så ikke noe spesiellt da. MEN NO...EN LAAAANG KNOPP, SOM SNART KOMMER UT... bare på noen få dager.
Jeg er såååå imponert og tror jEG har vært flink? Men ei venninne av meg sa igår at sånn var helt naturlig.. :( så det er vel bare naturen.
Men nå ser jeg at jeg vil kjøpe meg en hvit, den var skjønn!
God jul videre til deg!
fra Nunne..

Trollkåno sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails