Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

onsdag, juni 25

Strikka tøfler og et nytt bilde til soverommet

Strikkemodusen består fortsatt. Her er et par tøfler jeg har strikket og gitt bort i presang. Som pynt valgte jeg å hekle en kant rundt hele tøffelen. I tillegg ble det en liten dusk i samme farge som kanten. Da jeg var liten var slike tøfler med dusk allemannseie. Husker så godt min farmor hadde et par tøfler strikket i treskogarn og dusk til pynt.
 
Duskene har jeg laget ved hjelp av "innretningen" på bildet under. Dette er et hjelpemiddel som gjør duskelagingen mye enklere. Har bestandig syntes at de gamle pappmalene har vært litt plundrete. Plastmaler får man kjøpt i de fleste garnbutikker og pakken inneholder fire forskjellige størrelser på malene. Anbefales!


Vi har pusset opp soverommet, og da blir det gjerne slik at "tilbehøret" ikke passer så godt inn i den nye stilen. Så nå har jeg hatt makeover på et stort soveromsbilde for tredje eller fjerde gang. Jeg benyttet tapetrester fra oppussingen som basis i bildet. Teksten på bildet er jeg svært glad i, og har brukt den flere ganger tidligere til andre formål. Synes den passer ypperlig på et soverom. For den som har levd en stund, har man som regel erfart at livet ikke går på skinner til enhver tid. Det er ikke alltid like lett å koble ut vanskelige tanker og bekymringer når man går til sengs. Teksten på bildet kan kanskje være til hjelp .......Sommer er ikke bloggetid her hos meg. Merker at jeg bruker mye mindre tid på data i sommermånedene. Det er så mye annet å bruke tiden på akkurat i denne årstiden. Mandag var min første feriedag, og nå har jeg ferie til nesten midten av august. Jeg tar samtidig ferie fra bloggen, og ønsker alle som titter innom en riktig god sommer.


5 kommentarer:

Vform sa...

Åh, så fina tofflor och jättefin tavla till sovrummet! Fin text!
Alltid trevligt och med renoveringar!
Ha nu en riktigt skön och bloggfri sommar! Det borde vi alla ;)
Ska tänka på dig :)
Kramar ♥

Birgitte sa...

Kule tøfler og fint bilde! Du må ha en fin sommer - nyt ferien:)

Sylke Feldhusen sa...

Så fine tøfler, det ble flott med den grønne kanten inntil det blå! Koselig bilde også. Ha en fin sommer!

Klem

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Hei Janne!
Så nydelige tøffler:)
Jeg har strikket et lignende par for en stund siden,liker dem godt:)
Og bilde ditt er helt nydelig.
Likte så godt teksten.

Riktig god sommer Janne!

Anonym sa...

Hei
For et flott bilde og en nydelig tapet. Akkurat noe slikt jeg leter etter til stua i mitt gamle hus. Kan jeg få vite hva den heter og hvor den er kjøpt?
Hilsen Camilla i Harstad

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails