Hobbydagbok

Denne bloggen er ment å være min hobbydagbok, hvor jeg forteller om skapertrang, ferdige og uferdige prosjekter, og litt til.
Samtidig håper jeg å kunne utveksle idéer og finne inspirasjon fra andre med samme interesser som meg selv.

mandag, desember 21

Juletre i ullfilt

På  julemøte i husflidslaget sydde vi juetre i ullfilt. Jeg valgte å pynte treet mitt i grønt og sølv, og brukte tråd og perler som dekor. Dette var et morsomt lite prosjekt, så det er ikke umulig at det blir flere til neste år.





 Jeg tar nå juleferie fra blogging, og ønsker alle som titter innom en riktig god jul og et godt nytt år!



søndag, desember 13

Strikket julestrømpe med broderi

Oppskriften som er brukt er fra ull.no. Jeg har ikke fulgt oppskriften til punkt og prikke, og strømpen min er nok tovet en del mer enn den som er avbildet på mønsteret. I tillegg valgte jeg å kante julestrømpen med husflidsbånd.  Man greier fint å strikke en slik strømpe i løpet av en kveld, så det er ikke noe stort prosjekt.



søndag, desember 6

Blåbærlyng som jule/vinterpynt

Blåbærlyngen holder seg grønn og fin hele vinteren i krukkene ute. Dette er så absolutt min favoritt når det gjelder jule og vinterpynt. Har ikke prøvd å lage krans av blåbærlyng tidligere, men i dag fant jeg tid til å gjære et forsøk. Alt som kreves i tillegg til lyng, er ståltråd, avbitertang og litt stasj (for den som ønsker det).






LinkWithin

Related Posts with Thumbnails